logo-text

Silicon Power 16GB MicroSDHC Class10 UHS-1 incl. SD-adapter Zwart

SD Silicon Power 32GB MicroSDHC Class10 UHS-1

Silicon Power

 12,75

41 op voorraad

SKU SP032GBSTH010V10SP Categories , Merk:

Beschrijving

De Class 10 series flash card heeft de nieuwe Ultra High Speed Class 1-specificatie. Hij ondersteunt high-speed continu-opnamen en Full-HD video-opnames, om elke prachtig moment vast te leggen.

De lees- en schrijfsnelheid van UHS-1 flash cards reikt tot 40/10 MB per seconde (16GB/32GB), die een soepele fotografische ervaring geeft.

Een verscheidenheid aan keuzemogelijkheden die meer opslag biedt voor applicaties, games, foto’s en video’s en zo te voldoen aan uw digitale behoeften.

In overeenstemming met de SD Association specificaties. Hij is duurzaam en compatibel met verschillende type mobiele digitale apparaten die SDHC en SDXC ondersteunen maar ook allerlei digitale spiegelreflexcamera’s en camcorders.

Goedgekeurd door het testen van schokbestendigheid, waterdichtheid en x-ray-proof. Ook uitgerust met automatische foutcorrectie code (ECC) functie, zodat een hoge stabiliteit en duurzaamheid gegarandeerd kan worden. Bovendien biedt SP een volledig scala van flash-kaarten met levenslange garantie service van garantie en veiligheid.

Bij Silicon Power wordt gebruik gemaakt van SD-technologie, ondersteund met de toestemming van de leden van de SD Association en ondertekening van de licentieovereenkoms en de CLA autoriteit, de CPRM / CPPM licentieovereenkomst met respectievelijk de SD-3C, LLC en 4C Entity, LLC. We dringen er op aan dat we consumenten willen voorzien van kwalitatief hoogwaardige producten en complete service.

Extra informatie

Capaciteit

Soort flashgeheugen

Gerelateerde producten