logo-text
Winkelen
Winkelen

Eerlijk over uw aankoop

U wilt een nieuwe computer of laptop kopen maar waar moet u op letten? Wij kunnen ons voorstellen dat u niet precies weet waar u rekening mee moet (of kunt) houden. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Bij het uitvoeren van onderhoud of een reparatie zijn wij eveneens transparant over de mogelijkheden en over de opties. Is een reparatie zinvol, of juist niet?
Wij geven computeradvies op maat. Zowel u als wij hebben belang bij een zinvolle aankoop. Dat betekent ook dat wij eerst samen met u kijken of aanschaf wel de beste optie is. Misschien kan uw huidige computer of laptop nog gerepareerd of geüpgraded worden: nieuw kan altijd (nog).

Computers voor intensief gebruik

Intensieve gebruikers of gamers, hebben belang bij een computer die flink wat rekenwerk kan verzetten. Ook deze mensen kunnen wij uitgebreid adviseren. Zo raden wij aan om, zo mogelijk, bij de aanschaf van een gaming-PC enigszins boven de gewenste specificaties van de laatste games te gaan zitten. Voor u het weet is de PC namelijk niet meer compatible, en dat zou zonde zijn!