logo-text
Onderhoud
Man using a screwdriver to disassemble a computer for maintenance

Waarom onderhoud

Om een computer of een laptop goed werkend te houden is af en toe onderhoud nodig. Helaas weet niet iedereen hoe dat moet en daardoor gaan computers en laptops slechter presteren. Zonder onderhoud worden computers en laptops niet alleen traag, maar u loopt ook het risico om belangrijke data kwijt te raken. Het maken van back-ups is dan ook een belangrijk onderdeel van goed onderhoud.

0
29 reviews

Antivirus software

Computers en laptops kunnen besmet raken met virussen, spyware of malware. Gevolgen kunnen zijn dat de pc erg traag wordt, u niet meer bij u bestanden kunt komen of dat u geen gebruik meer kunt maken van het internet.  Een goed antivirus programma is daarom onontbeerlijk. Wanneer u uw computer of laptop bij Compu Service 4 You brengt voor onderhoud zullen wij hier dan ook altijd kritisch naar kijken.

Onderhoud of opschonen

Een onderhoudsbeurt of opschonen bij Compu Service 4 You bestaat uit een aantal onderdelen. We beginnen altijd met het checken van de kwaliteit van de harde schijf. Dit is de basis van uw pc of laptop waar alle programma’s, foto’s en document op staan. Is deze harde schijf niet meer in orde dan zullen we dat probleem eerst moeten verhelpen.
Is de harde schijf in orde dan gaan we verder: controleren van software en hardware, opschonen van de webbrowsers en, letterlijk stofvrij maken van het apparaat.

U kunt op pc of laptop altijd zonder afspraak bij ons brengen voor onderhoud of opschonen.

Computer winkel in Roden

Een tevreden klant is voor ons belangrijk en daar doen we veel voor. 

Kom gerust langs in de winkel!