logo-text
Reparatie

Wij verhelpen uw computerstoring

Vertoont uw PC kuren? Geeft uw printer een foutmelding? Kunt u geen mail meer ontvangen of verzenden? Geen of slecht internet? Voor al deze problemen kunt u terecht bij Compu Service 4 You. Kunt u om welke reden dan ook zelf niet langs komen in onze computerwinkel? Wij komen graag bij u voor het verhelpen van uw computerstoring in Roden en omstreken.

0
29 reviews

Een snelle oplossing

Elke computerstoring, bijvoorbeeld een storing in de verbinding met uw printer of andere hardware, is erg hinderlijk. Het is voor u vaak moeilijk om te achterhalen hoe het probleem is ontstaan en daarom onmogelijk om het zelf te verhelpen. En wanneer de storing plaatsvindt op een zakelijke computer of een kantoornetwerk, moet het werk noodgedwongen worden stilgelegd. Funest voor de bedrijfsvoering.

Compu Service 4 You is in staat om te achterhalen waar de storing vandaan komt en hoe deze zo snel en efficiënt mogelijk op te lossen. Wij zijn snel ter plekke en streven ernaar de storing op locatie te verhelpen. Indien dit niet lukt of onmogelijk blijkt, zorgen we voor een tijdelijke noodoplossing en maken wij een vervolgafspraak om later alsnog de storing te verhelpen.

Eerlijk en realistisch

Wij voorzien u altijd van uitgebreid advies voordat wij aan de slag gaan of een onderdeel vervangen. Hierbij zijn wij eerlijk en transparant over de mogelijkheden. U wilt immers weten waar u aan toe bent en geen onnodige kosten maken. Alléén met uw toestemming gaan wij over tot een eventuele reparatie. U komt dus niet voor vervelende verrassingen te staan.

 

Van alle markten thuis

U kunt door Compu Service 4 You uw computer of laptop laten repareren. Reparatie is in de regel een goedkopere oplossing dan een volledig nieuwe computer kopen. Wij stellen eerst een diagnose en maken een inschatting van de duur en de kosten van de reparatie. Pas nadat wij van uw akkoord hebben ontvangen gaan wij aan de slag. Blijkt dat er toch meer aan de hand is dan in eerste instantie aangegeven dan bellen wij u eerst voordat wij verder gaan met de reparaties. Achteraf testen wij alles uitvoerig, zodat u zonder twijfel weer een perfect werkende computer heeft.

Computer winkel in Roden

Een tevreden klant is voor ons belangrijk en daar doen we veel voor. 

Kom gerust langs in de winkel!