logo-text

Kingston Technology Canvas Select Plus 64 GB SDXC UHS-I Klasse 10

Kingston Technology Canvas Select Plus 64 GB SDXC UHS-I Klas

Kingston

 13,50

17 op voorraad

SKU SDS2/64GB Categories , Tag Merk:

Beschrijving

De Kingston Technology Canvas Select Plus SDXC-geheugenkaart van 64 GB (model SDS2/64GB) is ontworpen om aan de behoeften van zowel amateur- als professionele fotografen en videografen te voldoen. Deze kaart biedt een indrukwekkende opslagcapaciteit van 64 GB, ideaal voor het vastleggen en opslaan van talrijke hoge-resolutiefoto’s en Full HD-video’s.

Met de UHS-I Klasse 10 specificatie levert de Canvas Select Plus snelle lees- en schrijfsnelheden, waardoor je soepel en efficiënt kunt werken zonder vertragingen. Dit maakt het perfect voor continu-opnamen en het snel overzetten van bestanden naar je computer of andere apparaten.

De robuuste constructie van de Kingston Canvas Select Plus garandeert duurzaamheid en betrouwbaarheid onder uiteenlopende omstandigheden. De kaart is schokbestendig, waterdicht, bestand tegen extreme temperaturen en beschermd tegen röntgenstralen, zodat je gegevens veilig blijven, waar je ook bent.

Kies voor de Kingston Technology Canvas Select Plus 64 GB SDXC UHS-I Klasse 10-geheugenkaart voor betrouwbare opslag en optimale prestaties, zodat je je kunt concentreren op het vastleggen van elk belangrijk moment.

Extra informatie

Capaciteit

Soort flashgeheugen

Gerelateerde producten