logo-text

Epson EcoTank ET-8500

Epson EcoTank ET-8500

Epson

 664,75

Uitverkocht

SKU C11CJ20401 Categories , Merk:

Beschrijving

De Epson Claria ET Premium-inkten produceren hoogwaardige, duurzame foto’s tot A4-formaat en uitstekende zwart-witfoto’s met de nieuwe grijze inkt. De zwarte pigmentinkt is ideaal voor het afdrukken van scherpe tekst op gewoon papier.

Met deze voordelige printer kun je tot 2300 hoogwaardige foto’s afdrukken met slechts één set inktflessen. De flessen en tanks zijn ontworpen voor gebruiksgemak, dus geen gedoe of geknoei wanneer het tijd is om bij te vullen.

Met volledige Wi-Fi-, Wi-Fi Direct- en Ethernet-aansluiting kun je deze printer eenvoudig integreren met jouw bestaande thuisconfiguratie. Je kunt ook afdrukken vanaf SD-kaarten en USB-sticks via het kleuren-touchscreen van 10,9 cm.

De ET-8500 heeft papierladen in foto- en A4-formaat aan de voorkant en kan rechtstreeks op geschikte cd’s/dvd’s afdrukken. De lade aan de achterzijde is geschikt voor speciale media zoals knutselpapier en kaarten, terwijl je met de rechte A4-papierinvoer kunt afdrukken op media met een dikte tot 1,3 mm en een lengte tot 2 meter!

Epson Smart Panel-app: Met deze app kun je jouw printer bedienen vanaf je smart device. Druk foto’s af, kopieer documenten, stel je printer in en los problemen op, en laat jouw creativiteit de vrije loop met een breed scala aan artistieke sjablonen.

Dankzij de warmtevrije Micro Piezo-technologie kun je consistent en snel afdrukken met een aanzienlijk lager energieverbruik, zodat je tijd en geld bespaart.

Extra informatie

Printtechnologie

Wi-Fi

Ethernet LAN

Gerelateerde producten