logo-text

Brother TN-241BK tonercartridge 1 stuk(s) Origineel Zwart

Brother TN-241BK tonercartridge 1 stuk(s) Origineel Zwart

Brother

 75,99

Uitverkocht

SKU TN-241BK Categorie Merk:

Beschrijving

Kies deze TN-241BK zwarte tonercartridge – speciaal ontwikkeld om in synergie met jouw Brother printer samen te werken – zodat je zeker bent dat afdrukken snel en haarscherp worden afgedrukt. Originele verbruiksartikelen zoals de TN-241BK bieden op de lange termijn meer waar voor je geld dan goedkopere alternatieven.

Originele Brother toner is speciaal ontwikkeld voor maximale afdrukkwaliteit, prestaties en betrouwbaarheid van laserprinters. Alle Brother laserprinters werken met speciaal ingestelde temperaturen. Deze zijn gebaseerd en afgestemd op de individuele tonerformule van de betreffende printer, waardoor de beste printkwaliteit en optimale betrouwbaarheid gegarandeerd kan worden.

Brother tonercartridges staan garant voor een superieure afdrukkwaliteit. Door het gebruik van originele Brother verbruiksartikelen, beschermt je jouw Brother printer ook tegen mogelijke schade die niet-originele, inferieure tonercartridge kunnen toebrengen. Je bent daarnaast altijd verzekerd van optimale prestaties en betrouwbaarheid.

Gerelateerde producten