logo-text

Intel NUC RNUC11BTMI90002 PC/workstation barebone 8L formaat PC Zwart i9-11900KB 3,3 GHz

Intel NUC RNUC11BTMI90002 PC/workstation barebone 8L formaat

Intel

 968,99

Uitverkocht

SKU RNUC11BTMI90002 Category Tag Merk:

Beschrijving

Intel® Virtualization Technology for Directed I/O (VT-d) is een opvolger van de bestaande ondersteuning voor IA-32 (VT-x) en Itanium® processor (VT-i) virtualisatie en voegt daar nieuwe ondersteuning voor I/O-apparaatvirtualisatie aan toe. Intel VT-d kan eindgebruikers helpen de beveiliging en betrouwbaarheid van de systemen te verbeteren en tevens de prestaties van I/O-apparaten in gevirtualiseerde omgevingen te verbeteren.

Intel® virtualisatietechnologie (VT-x) maakt het mogelijk één hardwareplatform te laten functioneren als meerdere “virtuele” platforms. Het biedt een verbeterde beheerbaarheid door de downtime te beperken en de productiviteit te handhaven door computeractiviteiten in afzonderlijke delen te isoleren.

Intel® AES New Instructions (Intel® AES-NI) zijn een reeks instructies waarmee gegevens snel en veilig kunnen worden versleuteld en ontsleuteld. AES-NI zijn waardevol voor een breed scala aan cryptografische toepassingen, bijvoorbeeld: toepassingen die bulk encryptie/decryptie, authenticatie, random nummer generatie, en geauthenticeerde encryptie uitvoeren.

Geïntegreerde graphics zorgen voor een ongelooflijke visuele kwaliteit, snellere grafische prestaties en flexibele weergaveopties zonder de noodzaak van een aparte grafische kaart.

Intel® Optane™ geheugen is een revolutionaire nieuwe klasse van niet-vluchtig geheugen dat tussen systeemgeheugen en opslagruimte in zit om de systeemprestaties en het reactievermogen te versnellen. In combinatie met de Intel® Rapid Storage Technology Driver, beheert het naadloos meerdere opslaglagen terwijl het één virtuele schijf aan het besturingssysteem presenteert, zodat veelgebruikte gegevens op de snelste opslaglaag worden opgeslagen. Intel® Optane™ geheugen vereist specifieke hardware- en softwareconfiguratie.

Intel NUC RNUC11BTMI90002. Type behuizing: 8L formaat PC, Type product: PC barebone. Ondersteunde geheugen types: DDR4-SDRAM, Aantal geheugenslots: 2, Maximum intern geheugen: 64 GB. Ondersteunde types opslag-drives: SSD, Soorten RAID: 0,1. Wi-Fi-standaarden: Wi-Fi 6E (802.11ax), Bluetooth-versie: 5.2. Type koeling: Actief. Netvoeding: 650 W

Extra informatie

Op voorraad

Nee

Processormodel

Gerelateerde producten