logo-text

Intel NUC 12 Pro Kit NUC12WSKi7 UCFF Zwart i7-1260P

Intel NUC 12 Pro Kit NUC12WSKi7 UCFF Zwart i7-1260P

Intel

 638,45

Uitverkocht

SKU RNUC12WSKI70002 Categorie Merk:

Beschrijving

De Intel NUC 12 Pro Kit NUC12WSKi7 is een krachtige en veelzijdige mini PC barebone die perfect is voor professionele toepassingen waarbij prestaties, betrouwbaarheid en flexibiliteit van cruciaal belang zijn. Met zijn compacte UCFF-behuizing biedt deze kit een geavanceerde oplossing voor bedrijven en professionals die op zoek zijn naar een krachtige computing-oplossing in een kleine form factor.

De NUC12WSKi7 wordt geleverd met een krachtige Intel Core i7-1260P processor, die zorgt voor snelle en responsieve prestaties. Of je nu complexe taken, multitasking of veeleisende toepassingen uitvoert, deze processor biedt de rekenkracht die je nodig hebt om productief te blijven.

De kit ondersteunt DDR4-SDRAM-geheugen met 2 geheugenslots, waardoor je het intern geheugen kunt uitbreiden tot maximaal 64 GB. Dit zorgt voor voldoende geheugencapaciteit om soepel te kunnen werken met grote bestanden en geheugenintensieve toepassingen.

Met een Ethernet LAN (RJ-45)-poort en ondersteuning voor Wi-Fi 6E (802.11ax) kun je eenvoudig verbinding maken met je netwerk, zowel bedraad als draadloos. Hierdoor kun je snel gegevens overbrengen, online samenwerken en genieten van een stabiele en betrouwbare netwerkverbinding.

Extra informatie

Processormodel

Gerelateerde producten