logo-text

Intel NUC 11 Pro UCFF Zwart i5-1135G7

Intel NUC 11 Pro UCFF Zwart i5-1135G7

Intel

 481,95

Uitverkocht

SKU BNUC11TNHI50000 Categorie Merk:

Beschrijving

De Intel NUC 11 Pro UCFF i5-1135G7 is een krachtige UCFF (Ultra Compact Form Factor) mini-pc barebone die is ontworpen voor professioneel gebruik. Met zijn compacte zwarte behuizing, snelle prestaties en uitgebreide connectiviteitsmogelijkheden biedt deze NUC de betrouwbaarheid en veelzijdigheid die nodig zijn voor zakelijke toepassingen.

De NUC 11 Pro ondersteunt DDR4-SDRAM-geheugen, met 2 geheugenslots die maximaal 64 GB intern geheugen kunnen bevatten. Dit stelt je in staat om je systeem te voorzien van voldoende geheugencapaciteit voor multitasking, het uitvoeren van meerdere veeleisende applicaties en het werken met grote datasets.

Wat betreft opslag biedt de NUC 11 Pro ondersteuning voor zowel HDD’s als SSD’s. Met de M.2 en SATA III opslag schijf-interface kun je gebruikmaken van snelle gegevensoverdracht en een flexibele opslagoplossing creëren. Hierdoor kun je je bestanden, documenten en programma’s efficiënt opslaan en beheren.

De mini-pc beschikt over een Ethernet LAN (RJ-45)-poort, waarmee je een bedrade netwerkverbinding kunt tot stand brengen voor betrouwbare en snelle gegevensoverdracht. Daarnaast ondersteunt de NUC 11 Pro Wi-Fi 6 (802.11ax), de nieuwste Wi-Fi-standaard, waardoor je kunt profiteren van snelle en betrouwbare draadloze connectiviteit.

De Intel NUC 11 Pro is ontworpen om te voldoen aan de eisen van professionele gebruikers die streven naar prestaties en betrouwbaarheid. Of je nu een compacte werkstationconfiguratie wilt creëren, een digitale signage-oplossing nodig hebt of een krachtige kantooromgeving wilt opzetten, deze NUC biedt de juiste combinatie van functionaliteit en prestaties. Met zijn slanke zwarte ontwerp past hij naadloos in elke professionele omgeving.

Extra informatie

Processormodel

Gerelateerde producten