logo-text

SSD Ext. Crucial X10 Pro 1 TB Zwart incl package & app

SSD Ext. Crucial X10 Pro 1 TB Zwart incl package & app

Crucial

 167,15

10 op voorraad

SKU CT1000X10PROSSD902 Categorieën , Merk:

Beschrijving

Ervaar ongeëvenaarde prestaties en betrouwbaarheid met de Crucial X10 Pro draagbare SSD. Met een indrukwekkende opslagcapaciteit van 1 TB en ultrasnelle lees- en schrijfsnelheden tot 2100 MB/s en 2000 MB/s respectievelijk, biedt deze SSD de kracht die nodig is om rechtstreeks vanaf de schijf te bewerken, zonder vertraging.

Geniet van brede compatibiliteit dankzij plug-and-play-functionaliteit met Windows, Mac, Android, iPad, PC, Linux, PlayStation en Xbox-gameconsoles, allemaal mogelijk gemaakt door de meegeleverde USB-C-kabel. Voor nog meer flexibiliteit is een USB-C naar USB-A-adapter apart verkrijgbaar.

De Crucial X10 Pro is gebouwd om te presteren onder alle omstandigheden, met een IP55 water- en stofbestendige behuizing en valbestendigheid tot 2 meter. Of je nu op locatie bent, onderweg of op kantoor, deze SSD is ontworpen om overal mee naartoe te nemen.

Bescherm gevoelige gegevens met wachtwoordbeveiliging en 256-bits AES-hardware-encryptie, zodat je met een gerust hart kunt werken, waar je ook bent.

Extra informatie

SSD capaciteit

SSD-vormfactor

Gerelateerde producten