logo-text

Silicon Power PC60 480 GB Zwart

SSD Ext. Silicon Power PC60 480 GB Zwart

Silicon Power

 63,99

Uitverkocht

SKU SP480GBPSDPC60CK Categorieën , Merk:

Beschrijving

Met slechts 80 mm bij 80 mm is de PC60 een van onze meest draagbare SSD’s. Hij past perfect in de palm van je hand en glijdt comfortabel in een zak, onopgemerkt dankzij zijn slanke profiel van 11 mm. Het gepolijste frame accentueert zijn vierkante vorm, terwijl het unieke rimpelontwerp symbolisch herinneringen overbrengt als rimpelingen, momentane schommelingen in het leven die op dit apparaat worden vastgelegd.

Het schokbestendige ontwerp van de PC60 kan kleine vallen en stoten weerstaan. Het handige sleutelgatontwerp maakt het gemakkelijk om aan sleutelhangers of tassen te bevestigen. Deze functies complementeren zijn intentie om een back-up opslagoplossing voor onderweg te zijn.

Dankzij de USB 3.2 Gen 2-interface kan de PC60 gegevens overzetten met bliksemsnelle snelheden tot 10 Gbps, terwijl zijn Type-C poort zowel handig als trendy is bij de meeste nieuwe apparaten. Razendsnelle lees- en schrijfsnelheden tot respectievelijk 540 MB/s en 500 MB/s zorgen ervoor dat klussen sneller worden geklaard – perfect voor onderweg.

Gerelateerde producten