logo-text

Western Digital My Passport externe harde schijf 2000 GB Rood

HDD Ext. WD My Passport 2TB Rood

Western Digital

 87,50

Uitverkocht

SKU WDBYVG0020BRD-WESN Categories , Merk:

Beschrijving

De My Passport-schijf is vertrouwde, draagbare opslag die je het vertrouwen en de vrijheid geeft om vooruit te komen in het leven. Met een nieuw, stijlvol ontwerp dat in de palm van je hand past, is er ruimte om je foto’s, video’s, muziek en documenten op te slaan, te organiseren en te delen. De My Passport-schijf, perfect gecombineerd met WD Backup™-software en wachtwoordbeveiliging, helpt de inhoud van een digitaal leven veilig te houden.

Zorg ervoor dat alles wat je maakt op je eigen levensreis – foto’s, video’s, muziek en documenten – niet verloren gaat. De My Passport-schijf is uitgerust met WD Backup™-software die kan worden ingesteld om automatisch volgens planning te worden uitgevoerd. Kies gewoon het tijdstip en de frequentie om een back-up te maken van belangrijke bestanden van het systeem op de My Passport-schijf.

Houd de inhoud van je digitale leven veilig met My Passport-wachtwoordbeveiliging en ingebouwde 256-bits AES-hardwareversleuteling. Activeer gewoon wachtwoordbeveiliging en stel zelf je persoonlijke wachtwoord in met WD Discovery™.

My Passport draagbare opslag is direct uit de doos klaar, inclusief alle benodigde kabels. En met SuperSpeed USB kun je snel back-ups maken van alles in je leven en vooruit blijven gaan.

Extra informatie

Op voorraad

Nee

HDD capaciteit

HDD omvang

HDD interface

Gerelateerde producten