logo-text

TP-LINK TL-PA8033P KIT PowerLine-netwerkadapter 1300 Mbit/s Ethernet LAN Wit

TP-LINK TL-PA8033P KIT PowerLine-netwerkadapter 1300 Mbit/s

TP-Link

 85,25

Uitverkocht

SKU TL-PA8033PKIT Categorieën , Tag Merk:

Beschrijving

De TL-PA8033P KIT ondersteunt de nieuwe Powerline-standaard Homeplug AV2 met ultrasnelle gegevensoverdracht tot 1300 Mbit/s. Dankzij de 2×2 MIMO-technologie worden alle drie de draden in je elektriciteitsnet gebruikt voor de overdracht, wat resulteert in aanzienlijk verbeterde prestaties voor een stabiel signaal voor onderbrekingsvrij HD-videostreaming en online gaming, zelfs in afgelegen kamers of op zolders.
*Dankzij de MU-MIMO-functionaliteit kan het apparaat gegevens tegelijkertijd naar meerdere apparaten verzenden, wat de overdrachtssnelheden aanzienlijk verhoogt.

Met drie Gigabit LAN-poorten per adapter is de TL-PA8033P KIT de ideale partner voor je home entertainment. Sluit tot vijf netwerkapparaten zoals NAS, smart-tv’s, desktop-pc’s, gameconsoles, en meer aan via LAN-kabels op de adapters en integreer ze in het Powerline-netwerk.

Sluit de eerste Powerline-adapter aan op de router en steek een andere Powerline-adapter in de kamer waar je een netwerkverbinding nodig hebt. Sluit vervolgens je netwerkapparaten zoals pc’s, smart-tv’s of gameconsoles aan. Dat is alles.

Het ingebouwde stopcontact met een vermogen tot 16A/3500W kan worden gebruikt als een normaal stopcontact. Het maakt opnieuw aansluiten van het eerder op die locatie geïnstalleerde apparaat mogelijk, zonder dat je een stopcontact verliest. De ingebouwde ruisfilter vermindert de gevoeligheid van de Powerline-overdracht voor interferentie.
*Het uitgangsvermogen tot 16A is ook geschikt voor krachtige elektrische apparaten.

De TL-PA8033P KIT behoort tot een nieuwe generatie Powerline-adapters en is aanzienlijk energiezuiniger. Wanneer gedurende een bepaalde periode geen gegevens worden verzonden, schakelt het apparaat automatisch naar de energiebesparende modus en bespaart tot 85% energie.

– De maximale theoretisch haalbare gegevensoverdrachtsnelheid is afgeleid van Homeplug AV2-specificaties. De daadwerkelijke gegevensoverdrachtsnelheid kan variëren afhankelijk van omgevingsfactoren zoals afstand, netwerkbelasting, gebouwstructuur en kwaliteit van elektrische installatiesystemen.
– De werkelijke energiebesparing kan variëren afhankelijk van netwerk- en omgevingsfactoren.

Extra informatie

Ethernet LAN

Wi-Fi

Gerelateerde producten