logo-text

TP-LINK TL-WN881ND Intern WLAN 300 Mbit/s

NTW TP-Link Wireless-N 300MBPS PCIe Adapter Draft-N

TP-Link

 21,75

107 op voorraad

SKU TL-WN881ND Categories , Tag Merk:

Beschrijving

Maak kennis met de TP-LINK TL-WN881ND, de ultieme oplossing voor draadloze connectiviteit in je desktopcomputer. Met een maximale snelheid van 300 Mbps biedt deze adapter de perfecte draadloze N-verbinding voor veeleisende toepassingen zoals video-streaming, online gaming en internettelefonie.

De TL-WN881ND maakt gebruik van MIMO-technologie (Multiple Input, Multiple Output) met twee externe antennes, waardoor een groter signaalpenetratievermogen en bredere draadloze dekking mogelijk zijn. Hierdoor geniet je van betere prestaties en stabiliteit in je draadloze netwerk.

De installatie is een fluitje van een cent dankzij de meegeleverde CD-bundel. Deze bevat handige hulpprogramma’s en instructies voor het voltooien van de software-installatie, draadloze netwerkconfiguratie en beveiligingsinstellingen. Dit maakt de TL-WN881ND zelfs geschikt voor beginners.

De adapter biedt geavanceerde beveiliging met WPA/WPA2-encryptie, waardoor je draadloze netwerk effectief wordt beschermd tegen externe inbreuken. De CCA-technologie (Clear Channel Assessment) selecteert automatisch open kanalen en optimaliseert het kanaalgebruik voor aanzienlijk verbeterde draadloze prestaties.

Met de TL-WN881ND kun je genieten van draadloze N-snelheden en bereik, zelfs over grote afstanden en in omgevingen met obstakels. Dankzij de compatibiliteit met 802.11n/b/g producten kun je naadloos verbinding maken met een breed scala aan draadloze apparaten.

Extra informatie

Hostinterface

Gerelateerde producten