logo-text

Ubiquiti Networks UniFi Cloud Key Gen2 Plus netwerkbewakingserver Gigabit Ethernet

Ubiquiti Networks UniFi Cloud Key Gen2 Plus Gigabit Ethernet

Ubiquiti

 265,99

Uitverkocht

SKU UCK-G2-PLUS Categorieën , Merk:

Beschrijving

De perfecte oplossing voor het beheren en bewaken van je UniFi-netwerk. Deze netwerkbewakingsserver, de UniFi Cloud Key Gen2 Plus, biedt geavanceerde functies en betrouwbare prestaties, waardoor je volledige controle hebt over je netwerkomgeving.

Met een krachtige APQ8053-processor en een kloksnelheid van 2 GHz biedt de UniFi Cloud Key Gen2 Plus snelle en responsieve prestaties. Het maakt het mogelijk om efficiënt je netwerkconfiguratie te beheren, statistieken bij te houden en belangrijke informatie te controleren, allemaal zonder vertraging.

Met 3 GB intern geheugen biedt de UniFi Cloud Key Gen2 Plus voldoende ruimte voor het uitvoeren van meerdere taken en het verwerken van complexe netwerkgegevens. Hierdoor kun je genieten van een soepele en probleemloze gebruikerservaring bij het beheren van je UniFi-netwerk.

De UniFi Cloud Key Gen2 Plus is uitgerust met een 2.5″ HDD met een SATA-interface en een totale opslagcapaciteit van 1000 GB. Dit geeft je de mogelijkheid om belangrijke gegevens, configuratiebestanden en back-ups veilig op te slaan. Met voldoende opslagruimte kun je zorgen voor een betrouwbare en veilige bewaring van je netwerkgegevens.

Gerelateerde producten