logo-text

TP-LINK TL-SG108PE Unmanaged Gigabit Ethernet (10/100/1000) Power over Ethernet (PoE) Zwart

TP-Link Switch (8x 10/100/1000Mbps)

TP-Link

 63,75

Uitverkocht

SKU TL-SG108PE Categorieën , Tag Merk:

Beschrijving

PoE-schakelaars voor ultragemak. 8-poorts Gigabit Easy Smart Switch met 4-poorts PoE

– Surveillance
– Werken met IP-camera’s
– Conferentiegesprek
– Werken met IP-telefoons
– Wi-Fi dekking
– Werken met Omada EAP’s

4 van de 5 Auto-Negotiation RJ45-poorten (poort 1 tot poort 4) van de switch ondersteunen Power over Ethernet (PoE). Deze PoE-poorten kunnen automatisch de IEEE 802.3af-compatibele Powered Devices (PD’s) detecteren en van stroom voorzien.

Wanneer het totale stroomverbruik 55W overschrijdt, zal het intelligente stroombeheer de stroomvoorziening van de poort met lagere prioriteit uitschakelen om de stroomvoorziening van de poort met hoge prioriteit te garanderen en het apparaat te beschermen tegen overbelasting.

TL-SG108PE biedt netwerkbewaking voor gebruikers om het verkeersgedrag te observeren. Via de webgebaseerde gebruikersinterface en het beheerprogramma biedt de TL-SG108PE een verscheidenheid aan nuttige functies, waaronder netwerkbewaking, verkeersprioritering en verbeterde QoS.

Stevige, compacte metalen behuizing en afgeschermde RJ45-poorten, met desktop/wandmontage ontwerp, om aan jouw behoeften in elke omgeving te voldoen. Bovendien zorgt het ventilatorloze ontwerp voor een stille werking.

Extra informatie

Aantal basis-switching RJ-45 Ethernet-poorten

Ondersteunde data-overdrachtsnelheden

, ,

Gerelateerde producten