logo-text

TP-LINK AC750 draadloze router Fast Ethernet Dual-band (2.4 GHz / 5 GHz) Zwart, Wit

TP-Link Archer C20 750Mbps DualBand Router

TP-Link

 35,15

Uitverkocht

SKU ARCHERC20 Categories , Merk:

Beschrijving

– Ondersteunt de 802.11ac standaard – de volgende generatie Wi-Fi
– Gelijktijdige 2,4 GHz 300 Mbps en 5 GHz 433 Mbps verbindingen voor in totaal 733 Mbps beschikbare bandbreedte
– Twee externe antennes zorgen voor een stabiel omnidirectioneel signaal en uitstekende draadloos dekking
– USB-aansluiting – een printer lokaal delen en bestanden en media met apparaten in het netwerk of op afstand via FTP Server

De Archer C20 van TP-LINK voldoet aan de volgende-generatie Wi-Fi norm 802.11ac, die achterwaarts compatibel is met 802.11n en driemaal sneller dan draadloos N. Omdat het zuinig met energie omgaat en een robuuste beveiliging mogelijk maakt, is 802.11ac de perfecte manier om een multimedia thuisnetwerk sneller te maken en congestie veroorzaakt door meerdere apparaten op te lossen.

733 Mbps dual-band verbindingen voor vertragingsvrij werken en entertainment
Met draadloos snelheden tot 433 Mbps via de kristalheldere 5 GHz band en 300 Mbps via de 2,4 GHz band biedt de Archer C20 je de flexibiliteit van twee afzonderlijke netwerken en superhoge draadloos snelheden. Eenvoudige taken zoals e-mail of surfen worden op de 2,4 GHz band verwerkt, terwijl bandbreedte-intensieve taken zoals online gaming of HD video streaming op de 5 GHZ band plaatsvinden – en dat alles tegelijk.

Met 2 vaste externe antennes, gecombineerd met antennetechniek van hoge kwaliteit, kun je genieten van uitstekende draadloos prestaties met een stabiel signaal in alle richtingen en hoge snelheid over grotere afstanden. Hierdoor beschik je over een enorme draadloos dekking en betrouwbaarheid overal in jouw grote woning of kantoor.

Via de USB-aansluiting kun je een printer lokaal delen en bestanden en media met apparaten in het netwerk of op afstand via FTP Server.

Een gasten netwerk biedt aan gasten die jouw thuis- of kantoornetwerk willen gebruiken beveiligde Wi-Fi toegang, op een gecontroleerde manier en zonder dat je privé Wi-Fi toegangscodes of andere persoonlijke gegevens hoeft vrij te geven.

Met behulp van ouderlijk toezicht kunnen ouders of systeembeheerders een beperkt toegangsbeleid voor kinderen of personeel tot stand brengen.

Het geoptimaliseerde configuratie hulpprogramma van TP-LINK op de meegeleverde CD helpt gebruikers met het installeren van de software en instellen van het draadloze netwerk binnen een paar minuten.

De Archer C20 ondersteunt IPv6, het fundament voor de volgende generatie Internet, dat een reeks nieuwe diensten en betere gebruikservaring mogelijk maakt.

Extra informatie

Wifi-band

Ethernet LAN, data-overdrachtsnelheden

,

Aantal Ethernet LAN (RJ-45)-poorten

WLAN gegevensoverdrachtsnelheid (max)

Op voorraad

Nee

Gerelateerde producten