logo-text

Synology DiskStation DS120j NAS Tower Ethernet LAN Grijs 88F3720

Synology DiskStation DS120j Ethernet LAN Toren Grijs NAS

Synology

 126,25

Uitverkocht

SKU DS120J Categories , Tag Merk:

Beschrijving

De Synology DiskStation DS120j is een voordelige en eenvoudig te gebruiken 1-bay NAS voor de opslag, deling en bescherming van jouw persoonlijk gegevens. DS120j biedt een brede waaier toepassingen waarmee beginners de functionaliteit van een Synology NAS kunnen verkennen.

Eenvoudig te gebruiken en energiebesparende persoonlijke cloud
Synology DS120j is een 1-bay instap-netwerkverbonden opslagoplossing voor particulieren. Met Synology DiskStation Manager (DSM), een webgebaseerd en intuïtief besturingssysteem, is DS120j eenvoudig te gebruiken en ideaal voor gebruikers zonder NAS-ervaring. DS120j met dual-coreprocessor biedt uitstekende sequentiële leessnelheden van meer dan 112 MB/s en schrijfsnelheden van meer dan 106 MB/s in een Windows®-omgeving. De DS120j verbruikt slechts 9,81 watts tijdens toegang en 4,68 watts tijdens de HDD-sluimerstand en is daarmee een ideale energie-efficiënte 24/7-persoonlijke opslagserver.

Platformoverschrijdend delen van bestanden en gegevenssynchronisatie
Door de ondersteuning van diverse netwerkprotocollen garandeert Synology DS120j een feilloze bestandsuitwisseling tussen Windows®-, macOS®- en Linux®-platformen. Cloud Sync houdt jouw Dropbox-, Google™ Drive-, Microsoft® OneDrive-, Baidu- en Boxopslagruimtes altijd gesynchroniseerd met je eigen DiskStation thuis. Met Synology Drive kun je bestanden in Windows, macOS, Linux en op mobiele apparaten synchroniseren en moeiteloos up to date houden. DS120j combineert het delen van bestanden met hoogstaande beveiliging, met inbegrip van HTTPS-ondersteuning, een geïntegreerde firewall en automatische meervoudige blokkeringsmechanismen voor IP en accounts tegen indringers.

Met DS120j kun je eenvoudig jouw multimedia-inhoud beheren en delen over Windows-, MacOS- en Linuxplatforms. Met Video Station kun je jouw persoonlijke digitale videobibliotheek organiseren met uitgebreide media-informatie. Audio Station wordt geleverd met internetradio, ondersteuning voor lossless audiobestandsindelingen en afspelen van muziek via DLNA- en AirPlay®-apparaten. Dankzij het intuïtieve design van Photo Station kunnen professionele fotografen moeiteloos foto’s in aangepaste categorieën of intelligente albums organiseren en met enkele muisklikken delen met sociale mediawebsites. Als nieuwe fotooplossing voor persoonlijk en thuisgebruik, belooft Moments gebruikers een moderne browse-ervaring door mobiele fotoback-up, fotodeling en detectie van vergelijkbare foto’s.

Synology Hyper Backup biedt back-up van meerdere versies met incrementele back-up op blockniveau en cross-versiondeduplicatie. Het optimaliseert opslaggebruik en laat toe om gegevens te back-uppen naar meerdere bestemmingen zoals lokaal gedeelde mappen, externe harde schijven, netwerkgedeelde mappen, rsyncservers en openbare cloudservices.
Synology Drive Client maakt een back-up van jouw Windows, Mac, and Linux-computers om belangrijke bestanden te bewaren. DS120j is bovendien compatibel met Time Machine®, zodat je jouw Mac® moeiteloos kunt back-uppen naar je Synology NAS.

Synology biedt mobiele toepassingen waarmee je onderweg van jouw multimediabibliotheek kunt genieten. Beschikbaar op iOS-, Android™- platforms. Met DS photo, DS audio, DS video en DS file heb je altijd toegang tot jouw Synology NAS via Photo Station, Audio Station, Video Station en File Station. Met QuickConnect kun je een verbinding maken met jouw Synology NAS via een eenvoudig aan te passen adres zodat je op alle Windows/Mac/Linux-computers en mobiele apparaten onmiddellijk toegang hebt tot media- en werkbestanden.

Extra informatie

Aantal storage drives ondersteund Ja
Gerelateerde producten