logo-text

Ubiquiti Networks Building-to-Building Bridge Netwerkbrug Wit

Ubiquiti Networks Building-to-Building Bridge Netwerkbrug Wi

Ubiquiti

 647,99

Uitverkocht

SKU UBB Categorieën , Merk:

Beschrijving

De UBB Ubiquiti Networks Building-to-Building Bridge is een krachtige netwerkbrug die ontworpen is om betrouwbare en snelle draadloze verbindingen te creëren tussen gebouwen of locaties. Met een antenne versterkingsniveau van maximaal 17,2 dBi en een signaalsterkte van 36,5 dBm biedt deze netwerkbrug een uitstekend bereik en prestaties.

De Ubiquiti Networks Building-to-Building Bridge ondersteunt een frequentieband van 5.15 – 5.875 en 57-66 GHz, wat zorgt voor een stabiele en storingsvrije verbinding. Hierdoor is het ideaal voor gebruik in drukke omgevingen waar andere draadloze netwerken aanwezig kunnen zijn.

Met Gigabit Ethernet-poorten en data-overdrachtsnelheden tot 10,100,1000 Mbit/s zorgt deze netwerkbrug voor een snelle en betrouwbare verbinding met hoge doorvoersnelheden voor het overdragen van grote bestanden, streamen van media of andere netwerkintensieve toepassingen.

De Ubiquiti Networks Building-to-Building Bridge voldoet aan de IEEE 802.3af netwerkstandaard en ondersteunt Power over Ethernet (PoE), waardoor het eenvoudig kan worden gevoed via de netwerkkabel en er geen aparte stroomvoorziening nodig is. Dit maakt de installatie eenvoudig en flexibel, zonder dat er extra kabels hoeven te worden getrokken.

Gerelateerde producten