logo-text

Sharkoon SGK50 S4 toetsenbord USB QWERTY Amerikaans Engels Zwart

KB Sharkoon SGK50 S4 USB QWERTY Zwart

Sharkoon

 67,99

Uitverkocht

SKU 4044951033836 Categorieën , Merk:

Beschrijving

Met de SKILLER SGK50 S4 introduceert Sharkoon zijn eerste gaming toetsenbord met een 60 procent layout. Alle functies zijn gecombineerd binnen een compact formaat en dankzij het hot-swap design kunnen vervangbare switches met zowel 3 als 5 pinnen naar wens worden geïnstalleerd. Voor verdere aanpassing zijn er drie verschillende Kailh switch typen om uit te kiezen. Daarnaast kunnen macro’s met maximaal 16 acties eenvoudig worden opgenomen en opgeslagen.

Dankzij het handzame formaat, dat 60 procent van een drieblokstoetsenbord is, bespaart de SKILLER SGK50 S4 aanzienlijk veel bureauruimte. De extra ruimte biedt ook veel meer ruimte voor brede muisbewegingen, zelfs in hectische situaties. De spiraalkabel geeft de SKILLER SGK50 S4 een stijlvolle uitstraling en het toetsenbord heeft twee paar voeten om het toetsenbord op de gewenste hoogte aan te passen.

Er is een keuze uit drie verschillende vooraf geïnstalleerde Kailh switch typen voor de SKILLER SGK50 S4: De lineaire rode switches met een onmerkbaar actuatiepunt; de tactiele bruine switches met een voelbaar maar onhoorbaar actuatiepunt; en de clicky blauwe switches met een actuatiepunt dat zowel gehoord als gevoeld kan worden. Alle switch typen kenmerken zich door een korte afstand van slechts 1,9 millimeter tot het actuatiepunt. Bovendien zullen alle switches indruk maken met een gemiddelde levenscyclus van minstens 70 miljoen toetsaanslagen, terwijl de hot-swap PCB tussen twee schuimmatten ligt die effectieve geluidsisolatie bieden.

Met de hot-swap functie kunnen de switches snel worden verwisseld wanneer gewenst. De meegeleverde tools bij het toetsenbord maken het gemakkelijk om de keycaps en switches op elk moment te verwijderen en te vervangen. De SKILLER SGK50 S4 maakt dus het gebruik van alle 3 en 5-pins switches mogelijk met weinig moeite.

De SKILLER SGK50 S4 heeft geen aparte software nodig bij het opnemen van macro’s: Tot twee macro’s, elk met maximaal 16 acties, kunnen eenvoudig worden ingesteld of overschreven met slechts een paar toetsaanslagen.

De toetsenbordverlichting kan eenvoudig naar wens worden ingesteld. Je kunt kiezen tussen enkelkleurige en meerkleurige lichteffecten in verschillende variaties.

Extra informatie

Op voorraad

Nee

Aansluiting

Inclusief muis

Kleur van het product

Gerelateerde producten