logo-text

Logitech MX Master 2S muis Rechtshandig RF draadloos + Bluetooth Laser 1000 DPI

Logitech MX Master 2S Wireless Mouse Grafiet

Logitech

 111,75

Uitverkocht

SKU 910-005139 Categorieën , Tag Merk:

Beschrijving

Deze muis is het paradepaardje van Logitech. Hij is ontwikkeld voor intensieve gebruikers en specialisten die efficiënter willen werken. De MX Master 2S is krachtig dankzij Logitech Flow waarmee je naadloos twee computers kunt besturen en heen en weer kunt kopiëren en plakken. Samen met andere features en een opvallend design biedt hij bijzonder veel comfort, controle en precisie en is hij uitgebreid aanpasbaar.

Gebruik alle mogelijkheden van de MX Master 2S met Logitech Flow, voor soepel op meerdere computers werken. Je kunt jouw muis over maximaal drie computers bewegen en er zelfs tekst, afbeeldingen en bestanden tussen kopiëren en plakken.

Een premium muis verdient de beste tracking. Daarom hebben we de MX Master 2S met een gloednieuwe sensor met een nauwkeurigheid van 4000 dpi uitgerust die op vrijwel elke ondergrond kan tracken, zelfs op glas.

Sluit de MX Master 2S met de micro-USB oplaadkabel op jouw computer aan en hij is in slechts 3 minuten opgeladen voor een hele dag werken. Volledig opgeladen gaat hij meer dan 70 dagen mee.

Scroll sneller en gemakkelijker door lange documenten of webpagina’s. Het scrollwiel met aanpasbare snelheid schakelt automatisch over van kliksgewijs naar supersnel scrollen. Even op het duimwiel tikken en je scrollt van links naar rechts.

Sluit de MX Master 2S via de meegeleverde Logitech Unifying-ontvanger of de Bluetooth® Low Energy-technologie aan. Koppel tot 3 apparaten met de Logitech Easy-Switch™-technologie en schakel met een druk op de knop gemakkelijk tussen deze apparaten.

Een perfecte, naar je hand gemaakt bolvorm geeft jouw hand en pols ondersteuning in een comfortabele en natuurlijke houding. Ervaar precieze bewegingscontrole en een vloeiende ervaring dankzij perfect geplaatste knoppen en wielen

Extra informatie

Op voorraad

Nee

Aansluiting

Kleur van het product

Gerelateerde producten