logo-text

CHERRY MW 4500 muis Rechtshandig RF Draadloos Optisch 1200 DPI

CHERRY MW 4500 muis Rechtshandig RF Draadloos Optisch 1200 D

Cherry

 46,50

Uitverkocht

SKU JW-4500 Categorieën , Merk:

Beschrijving

Ontdek de perfecte combinatie van comfort en functionaliteit met de JW-4500 CHERRY MW 4500 draadloze optische muis. Deze ergonomisch ontworpen muis biedt een optimale gebruikservaring voor rechtshandige gebruikers, met zijn draadloze RF-connectiviteit, geavanceerde optische technologie en aanpasbare DPI-instellingen.

Het ergonomische ontwerp van de CHERRY MW 4500 zorgt ervoor dat je hand comfortabel op de muis rust, waardoor vermoeidheid en ongemak worden verminderd, zelfs bij langdurig gebruik. Het rechtshandige ontwerp volgt de natuurlijke vorm van je hand en biedt een stevige grip voor nauwkeurige en moeiteloze bediening.

Dankzij de optische bewegingsdetectietechnologie biedt de CHERRY MW 4500 nauwkeurige tracking op verschillende oppervlakken. Met een instelbare DPI van 1200 kun je de gevoeligheid van de muis aanpassen aan je voorkeur en taken. Of je nu bezig bent met grafisch ontwerp, documentbewerking of gewoon aan het surfen bent, deze muis levert vloeiende en responsieve prestaties.

Extra informatie

Aansluiting

Kleur van het product

Gerelateerde producten