logo-text

Aqara Homekit Smart Home Vibratiesensor

Aqara DJT11LM trillingsdetector

Aqara

 17,75

Uitverkocht

SKU DJT11LM Categorie Tag Merk:

Beschrijving

Detecteert trillingen en beweging thuis. Ontworpen om op verschillende plaatsen te passen. De Aqara Trilsensor kan overal worden geplaatst volgens je behoeften, om jouw huis te bewaken.

– Waardevolle schilderijen
– Laden & Kasten
– Balkondeuren

De Aqara Trilsensor werkt samen met andere HomeKit-compatibele accessoires in Home om jouw leven gemakkelijker te maken.

Wanneer trillingen, kanteling of vallen worden gedetecteerd, zal de Aqara Trilsensor de Hub activeren om een alarm te laten afgaan en een melding naar je telefoon te sturen.

Je kunt verschillende scènes aanpassen met onze reeks slimme thuisproducten. Zelfs als de Wi-Fi-verbinding instabiel is of verbroken is, werken lokale automatiseringen die met dit product zijn geassocieerd nog steeds correct, zolang de Hub is ingeschakeld.

De Aqara Trilsensor is voorzien van een zeer nauwkeurige versnellingssensor. De behuizing is gemaakt van anti-UV-materiaal en de kleur zal niet vervagen, waardoor langdurig gebruik mogelijk is. Het verbruikt weinig energie en één knoopcelbatterij gaat ongeveer 2 jaar mee.

Extra informatie

Op voorraad

Nee

Gerelateerde producten