logo-text

TP-Link Tapo P100 smart plug 2300 W Wit

TP-Link Tapo P100 smart plug 2300 W Wit

TP-Link

 13,29

Uitverkocht

SKU TAPO-P100-1PACK Categorieën , Merk:

Beschrijving

Maak je huis slimmer met de TP-Link Tapo P100 slimme Wi-Fi stekker! Deze handige stekker biedt draadloze connectiviteit via Bluetooth en Wi-Fi, waardoor je gemakkelijk elektronische apparaten in je huis kunt bedienen met behulp van je smartphone of tablet.

De Tapo P100 is ontworpen voor gebruik binnenshuis en heeft een strakke, witte behuizing gemaakt van duurzaam polycarbonaat (PC). Met een maximaal ingangsvermogen van 2300 W is hij geschikt voor diverse elektrische apparaten, zoals lampen, ventilatoren en meer.

Dankzij de intuïtieve mobiele app, compatibel met Android 4.3 en hoger, kun je de stekker op afstand bedienen en tijdschema’s instellen voor automatische in- en uitschakeling. Zo kun je bijvoorbeeld de lampen aanzetten voordat je thuiskomt of ervoor zorgen dat apparaten ‘s nachts automatisch worden uitgeschakeld.

Met de Tapo P100 heb je volledige controle over je apparaten en kun je energie besparen door ze alleen te laten werken wanneer dat nodig is. De stekker is ook handig voor het creëren van een slimme en geautomatiseerde leefomgeving.

Gerelateerde producten