logo-text

Nedis WIFIPO110FBK smart plug 3680 W Zwart

Nedis WIFIPO110FBK smart plug 3680 W Zwart

Nedis

 12,75

Uitverkocht

SKU WIFIPO110FBK Categorie Tag Merk:

Beschrijving

Bedien elektrische apparaten op afstand door ze simpelweg in dit draadloze Nedis smart stopcontact te steken en via jouw Wi-Fi-router te verbinden met jouw smartphone of tablet.

Je hoeft geen technisch genie of elektricien te zijn om jouw ingeplugde apps en apparaten te bedienen en te automatiseren. In feite heb je alleen een slim stopcontact en je Wi-Fi-router nodig. Met de intuïtieve app kun je apparaten op afstand en automatisch in- en uitschakelen. Het kan zelfs worden gebruikt in combinatie met stembedieningssystemen zoals Amazon Alexa of Google Home.

Dit slimme stopcontact is beschermd tegen regen met zijn spatwaterdichte behuizing (IP44 wanneer niet in gebruik) en is geschikt voor temperaturen van -10 tot 40 °C.

Stel schema’s in voor de stekker om apparaten in te schakelen of verbind ze met andere om sfeervolle scènes te creëren die met één commando of druk op de knop kunnen worden geactiveerd.

Ontdek een breed en groeiend assortiment producten – zoals lampen, schakelaars, stopcontacten, sensoren en camera’s – die allemaal via een gebruiksvriendelijke en intuïtieve app kunnen worden bediend. Met voice control functies ondersteund door Amazon Alexa en Google Home, en niets meer dan jouw bestaande Wi-Fi netwerk, is dit de quintessentiële verbonden smart home gemakkelijk gemaakt.

Of je nu op zoek bent naar een enkele slimme lamp of stopcontact, of jouw hele huis wilt automatiseren, ontdek hoe toegankelijk slimme technologie vandaag de dag is.

Gerelateerde producten