logo-text

MSI GeForce RTX 4070 Ti GAMING X TRIO 12G NVIDIA 12 GB GDDR6X

VGA MSI GeForce RTX4070 Ti GAMING X TRIO NVIDIA 12GB GDDR6X

MSI

 1.005,50

Uitverkocht

SKU V513-004R Categorieën , Tag Merk:

Beschrijving

Speel in stijl! GAMING is opgewaardeerd met TRI FROZR 3 om intense prestaties tijdens het gamen en het maken van content te ondersteunen.
Een razendsnelle stijl past bij krachtige prestaties voor gamers die helemaal los willen gaan.

Nieuwe Streaming Multiprocessors
Tot 2x prestaties en energie-efficiëntie

Tensor cores van de vierde generatie
Tot 4x prestaties met DLSS 3
versus rendering met brute kracht

Derde generatie RT-cores
Tot 2x ray tracing-prestaties

KRACHT EN ARTISTICITEIT
MSI zag de GAMING serie als de favoriete grafische kaart oplossing voor alle soorten gamers, waaronder avonturiers, esport concurrenten, livestream broadcasters, en meer. GAMING weerspiegelt zowel de geest van gamers als de intense prestaties binnen de kaarten met een gestileerde buitenkant die uitbarst met kleurrijke lichten tussen gedurfde lijnen en randen.

TRI FROZR 3 THERMISCH ONTWERP
Blijf koel en stil. MSI’s TRI FROZR 3 thermisch ontwerp verbetert de warmteafvoer rondom de grafische kaart.

TORX FAN 5.0
TORX FAN 5.0 is een culminatie van fan design verbeteringen om de luchtdruk en flow in de heatsink te verhogen. Ringbogen verbinden drie sets ventilatorbladen die samen 22 graden kantelen om een luchtstroom onder hoge druk te behouden, zelfs bij lagere draaisnelheden. De resulterende verhoogde luchtstroom is +23% in vergelijking met een axiale ventilator.

TORX FAN 5.0
Een ventilatorkap steekt iets buiten de algemene behuizing om de doorgang van de wind te verlengen, waardoor de luchtstroom zich stabiliseert en soepeler door de ventilatoren beweegt. Uitstulpingen onder de kap helpen recirculatie te verminderen, waardoor de stabiliteit van de luchtstroom verder wordt verbeterd en een deel van het geluid wordt verminderd.

KOPEREN GRONDPLAAT
DE HITTE TEGEMOET
De massief vernikkelde koperen basisplaat is CNC gefreesd uit één stuk metaal. Dankzij nauwkeurige sneden en geen lasnaden wordt de warmte van de GPU en het geheugen onmiddellijk opgevangen door de koperen bodemplaat en vervolgens snel overgebracht naar de heatsink.

DE KERN KOEL HOUDEN
Core Pipes zijn met precisie gemaakt om maximaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte. Een vierkante sectie van heat pipes raakt de GPU baseplate volledig en verspreidt de warmte over de volledige lengte van de heatsink.

Airflow Control verbetert de luchtstroomdynamiek via de Wave Curved 2.0, bijgewerkte deflectoren en het Air Antegrade vinontwerp voor een optimale balans tussen koeling en stillere akoestiek.

AIR ANTEGRADE VIN
Vinnen met een V-vormige uitsparing bevinden zich bij de luchtstroomdoorgang om de stromingsefficiëntie te verbeteren. Door de hellingshoek te optimaliseren en de golfinkeping te vergroten, wordt de luchtweerstand naar het midden geleid, waardoor warme lucht sneller wordt uitgestoten, zoals bij een sproeier.

Zeer efficiënte carbonylinductoren (HCI)
Productie- en materiaalverbeteringen aan onze choke-onderdelen hebben geresulteerd in High-Efficiency Carbonyl Inductors (HCI). Door het gieten uit één stuk werkt dit ontwerp met minder chokegeluiden en een betere elektrische filtering.

DrMOS
DrMOS-vermogenstrapoplossingen bieden een grote efficiëntie met laag vermogensverlies en verbeterde spanningsregeling.

Verander van focus wanneer nodig
Dual BIOS geeft je de keuze om prioriteit te geven aan volledige prestaties in GAMING-modus of aan weinig ruis in SILENT-modus.

Effectieve thermische bekleding
Een overvloed aan op klei gebaseerde thermische pads zorgt voor extra warmteafvoer voor de componenten op het bord.

Geharde verdediging
Extra zekeringen ingebouwd in de aangepaste PCB zorgen voor extra beveiliging tegen elektrische schade.

MEEDOGENLOZE VERDEDIGING
Een gegoten anti-buigplaat versterkt de hele kaart, terwijl thermische pads ervoor zorgen dat de koeling de kritieke onderdelen eronder kan bereiken.

UW STEUNFIGUUR
Een gebundelde steunbeugel kan aan jouw PC-kast worden bevestigd voor extra versterking van de grafische kaart.

BRENGT HET ALLEMAAL SAMEN
MSI’s exclusieve MSI Center software helpt je het meeste uit uw MSI producten te halen. Monitor, tweak en optimaliseer in real-time met slechts een paar klikken.

Extra informatie

Grafische geheugen

Grafische processor familie

Gerelateerde producten