logo-text

Gigabyte Radeon RX 6600 EAGLE 8G AMD 8 GB GDDR6

VGA Gigabyte Radeon RX 6600 EAGLE 8G AMD 8 GB GDDR6

Gigabyte

 244,99

Uitverkocht

SKU GV-R66EAGLE-8GD Categories , Tag Merk:

Beschrijving

Maak kennis met de AMD Radeon™ RX 6600-serie videokaarten, met de baanbrekende AMD RDNA™ 2 architectuur. De AMD Radeon™ RX 6600-serie is ontworpen om een ongelooflijke 1080p game-ervaring te leveren en zorgt voor de volgende generatie games met levendige beelden en verhoogde ervaringen.

AMD Radeon™ RX 6600-serie grafische kaarten leveren serieuze 1080p gaming en ultrahoge framesnelheden. Krijg tot 32 krachtige compute units, baanbrekende AMD Infinity Cache en tot 8GB speciaal GDDR6-geheugen. Ervaar de volgende generatie gamingprestaties met AMD Smart Access Memory-technologie wanneer je een AMD Radeon™ RX 6600-serie videokaart koppelt aan een AMD Ryzen™ 5000-serie desktopprocessor.

Met meeslepende gaming technologieën en ondersteuning voor DirectX ® 12 Ultimate, AMD Radeon ™ RX 6600-serie grafische kaarten trekken je in actie. Ervaar gaming met realistische verlichting, schaduwen en reflecties samen met rijke details, dankzij DirectX® Raytracing (DXR), variable rate shading (VRS), en AMD FidelityFX functies, geoptimaliseerd voor AMD RDNA™ 2 architectuur.

Combineer een AMD Ryzen 5000-serie processor of een geselecteerde AMD Ryzen 3000-serie processor met een AMD Radeon RX 6600-serie grafische kaart om de prestaties van jouw systeem te verhogen, dankzij AMD Smart Access Memory technologie. Met AMD Smart Access Memory kunnen AMD Ryzen-processoren het volledige potentieel van het geheugen van de grafische kaart benutten. Geniet van verhoogde prestaties met all-AMD in jouw systeem voor het ultieme gaming voordeel.

AMD FidelityFX Super Resolution (FSR) verhoogt jouw framerates gemiddeld met 2,4X in FSR ondersteunde games met hoogwaardige, hoge resolutie gaming ervaringen geleverd door AMD Radeon RX 6000-serie grafische kaarten. Optimaliseer jouw game-ervaring tussen vier voorinstellingen, variërend van de beste visuele getrouwheid tot maximale prestaties.

Het WINDFORCE 3X koelsysteem heeft 3x 80mm unieke blade fans, alternerend draaiend, 3 composiet koperen heat pipes direct touch GPU, 3D actieve ventilator en schermkoeling, die samen zorgen voor een zeer efficiënte warmteafvoer.

GIGABYTE draait de aangrenzende fans in tegengestelde richting, zodat de luchtstroomrichting tussen de twee fans hetzelfde is, waardoor de turbulentie vermindert en de luchtstroomdruk toeneemt.

De 3D Active Fan zorgt voor semi-passieve koeling, en de ventilatoren blijven uit wanneer de GPU in een laagbelaste of energiezuinige game zit.

De luchtstroom wordt verspreid door de driehoekige ventilatorrand, en soepel geleid door de 3D-streepcurve op het ventilatoroppervlak.

Graphene nano-smeermiddel kan de levensduur van de ventilator met 2,1 keer verlengen, komt dicht in de buurt van de levensduur van dubbele kogellagers, en is stiller.

Het verlengde koelontwerp laat de luchtstroom door, waardoor de warmte beter wordt afgevoerd.

De vorm van de puur koperen heat pipe maximaliseert het directe contactoppervlak met de GPU. De heat pipe bedekt ook het VRAM via een groot metalen plaatcontact voor een goede koeling.

De achterplaat zorgt niet alleen voor een esthetische vorm, maar versterkt ook de structuur van de grafische kaart om volledige bescherming te bieden.

De grafische kaart maakt gebruik van het betere power phase design om de MOSFET bij lagere temperatuur te laten werken, en over-temperature protection design en load balancing voor elke MOSFET, plus de Ultra Durable gecertificeerde smoorspoelen en condensatoren, voor uitstekende prestaties en een langere levensduur van het systeem.

Het volledig geautomatiseerde productieproces zorgt voor topkwaliteit van de printplaten en elimineert scherpe uitsteeksels van de soldeerconnectoren die te zien zijn op het conventionele PCB-oppervlak. Dit vriendelijke ontwerp voorkomt dat jouw handen zich snijden of per ongeluk componenten beschadigen tijdens het bouwen.

Met de geavanceerde intuïtieve interface kun je de kloksnelheid, het voltage, de ventilatorprestaties en het stroomdoel in real-time aanpassen aan de vereisten van je game.

Extra informatie

Op voorraad

Nee

Grafische geheugen

Grafische processor familie

Gerelateerde producten