logo-text

Gigabyte GV-N307TGAMING OC-8GD videokaart NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti 8 GB GDDR6X

VGA Gigabyte OC-8GD NVIDIA GeForce RTX3070 Ti 8GB GDDR6X

Gigabyte

 785,75

Uitverkocht

SKU GV-N307TGAMING-OC-8GD Categorieën , Tag Merk:

Beschrijving

Het WINDFORCE 3X koelsysteem heeft twee 90mm en één 80mm unieke blade fan, alternerend draaiende, 7 composiet koperen heat pipes, een grote koperen plaat die direct de GPU raakt, 3D actieve fans en schermkoeling, die samen zorgen voor een zeer efficiënte warmteafvoer.

Alternate Spinning kan de turbulentie van aangrenzende ventilatoren verminderen en de luchtdruk verhogen.

GIGABYTE draait de aangrenzende fans in tegengestelde richting, zodat de luchtstroomrichting tussen de twee fans hetzelfde is, waardoor de turbulentie wordt verminderd en de luchtstroomdruk wordt verhoogd.

De 3D Active Fan zorgt voor semi-passieve koeling, en de ventilatoren blijven uit wanneer de GPU in een game met lage belasting of laag vermogen zit.

De luchtstroom wordt verspreid door de driehoekige ventilatorrand, en soepel geleid door de 3D-streepcurve op het ventilatoroppervlak.

Het nanosmeermiddel van grafeen kan de levensduur van de kokerlagerventilator met 2,1 keer verlengen, wat de levensduur van dubbele kogellagers benadert en stiller is.

Het verlengde koellichaamontwerp laat de luchtstroom door, waardoor de warmte beter wordt afgevoerd.

Met direct contact met de GPU en het VRAM, combineert de grote koperen plaat de samengestelde heat pipes om de warmte van de binnenste kernen efficiënt af te voeren naar het koellichaam.

Met 16,7M aanpasbare kleuropties en talrijke verlichtingseffecten kun je verlichtingseffecten kiezen of synchroniseren met andere AORUS-apparaten.

De metalen achterplaat zorgt niet alleen voor een esthetische vorm, maar versterkt ook de structuur van de grafische kaart om volledige bescherming te bieden.

DUAL BIOS: De stille modus zorgt voor een stillere ervaring. De modusschakelaar vereist een reboot om in werking te treden. De standaardinstelling is OC-modus.

De grafische kaart maakt gebruik van het betere power phase design om de MOSFET te laten werken bij lagere temperatuur, en over-temperatuur beschermingsontwerp en load balancing voor elke MOSFET, plus de Ultra Durable gecertificeerde smoorspoelen en condensatoren, om uitstekende prestaties en een langere levensduur van het systeem te bieden.

Het volledig geautomatiseerde productieproces zorgt voor topkwaliteit van de printplaten en elimineert scherpe uitsteeksels van de soldeerverbindingen die u op het conventionele PCB-oppervlak ziet. Dit vriendelijke ontwerp voorkomt dat jouw handen zich snijden of per ongeluk componenten beschadigen tijdens het bouwen.

Extra informatie

Op voorraad

Nee

Grafische geheugen

Grafische processor familie

Gerelateerde producten