logo-text

ASUS Dual -RX6750XT-O12G AMD Radeon RX 6750 XT 12 GB GDDR6

VGA ASUS Dual Radeon RX6750XT 12 GB GDDR6

Asus

 468,15

Uitverkocht

SKU 90YV0HK0-M0NA00 Categories , Merk:

Beschrijving

ASUS Dual Radeon™ RX 6750 XT OC Edition 12GB GDDR6 is gewapend om frames uit te delen en vitale delen in toom te houden.

De ASUS Dual Radeon™ RX 6750 XT levert de nieuwste AMD RDNA™ 2 architectuurervaring in zijn puurste vorm, en combineert prestaties en eenvoud als geen ander. Gebruikmakend van geavanceerde koeling technologieën afgeleid van topklasse grafische kaarten, kiest de Dual voor inhoud boven stijl, de perfecte keuze voor een uitgebalanceerde build. Zet je schrap voor geavanceerde gaming capaciteiten.

Twee beproefde Axial-tech ventilatoren hebben een kleinere hub die langere bladen mogelijk maakt en een barrière ring om de neerwaartse luchtdruk te verhogen.

Een geavanceerde onboard controller brengt de ventilatoren tot stilstand wanneer de GPU core temperatuur onder de 55 Celsius daalt, zodat je kunt genieten van lichte gaming in relatieve stilte. Als de temperatuur de drempel overschrijdt, starten de ventilatoren automatisch weer op.

Verschillende soorten lagers hebben unieke voor- en nadelen. Kogellagers blinken uit in duurzaamheid en gaan tot twee keer zo lang mee als glijlagers.

Geef je de voorkeur aan lage kerntemperaturen of lage geluidsniveaus? De prestatiemodus laat de ventilatoren draaien om de kaart de hele tijd koel te houden. De stille modus behoudt dezelfde vermogensdoelstelling en top-end instellingen, maar biedt een minder agressieve ventilator curve voor stillere werking bij gemiddelde temperaturen.

Auto-Extreme Technology is een geautomatiseerd productieproces dat een nieuwe standaard zet in de industrie door alle solderingen in één keer uit te voeren. Dit vermindert de thermische belasting van de componenten en vermijdt het gebruik van agressieve reinigingschemicaliën, wat resulteert in minder milieubelasting, een lager energieverbruik bij de productie en een over het algemeen betrouwbaarder product.

De PCB wordt versterkt door een aluminium achterplaat die structurele stijfheid toevoegt, waardoor buigen wordt voorkomen en componenten en spoorbanen worden beschermd tegen schade.

Een GPU-beugel biedt een uniforme montagedruk en extra stabiliteit voor de kritieke verbinding tussen matrijs en hittespreider.

De montagebeugel van de Dual is versterkt met 304 roestvrij staal dat harder is en beter bestand tegen corrosie.

Het ASUS GPU Tweak II hulpprogramma tilt tuning van de grafische kaart naar een hoger niveau. Hiermee kun je kritieke parameters tweaken, waaronder GPU core clocks, geheugenfrequentie en voltage-instellingen, met de optie om alles in real-time te controleren via een aanpasbaar scherm. Geavanceerde ventilator controle is ook inbegrepen, samen met nog veel meer functies om je te helpen het meeste uit jouw grafische kaart te halen.

De nieuwste Radeon™ Software ontketent het volledige potentieel van jouw GPU met day-0 drivers geoptimaliseerd voor nieuwe game releases en een zeer aanpasbare game-ervaring.

QuantumCloud is een veilige en gebruiksvriendelijke toepassing waarmee je moeiteloos extra geld kunt verdienen door de rekenkracht van jouw grafische kaart te delen. De verdiensten zijn toegankelijk via een PayPal- of WeChat-account, en QuantumCloud ondersteunt ook meerdere uitwisselingsmethoden, waaronder Steam. Bovendien verzamelt QuantumCloud geen persoonlijke gegevens, zodat jouw privacy beschermd blijft.

Elke kaart moet voldoen aan strenge prestatie- en betrouwbaarheidsnormen voordat deze wordt verzonden. Prestatie- en stresstests worden uitgevoerd met de nieuwste toptitels zoals Fortnite, League of Legends, Overwatch en PlayerUnknown’s Battlegrounds. Asus voert ook betrouwbaarheidstests uit, waaronder een stabiliteitstest van 144 uur en een reeks 3DMark-benchmarks om ervoor te zorgen dat de kaart goed presteert wanneer ze tot het uiterste wordt gedreven.

De shroud is voorzien van een subtiel verlichte strip die een stijlvol accent vormt voor je build.

Extra informatie

Op voorraad

Nee

Grafische geheugen

Grafische processor familie

Gerelateerde producten