logo-text

ASUS Dual -RTX3060TI-O8G-V2 NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti 8 GB GDDR6

VGA ASUS Dual NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti 8 GB GDDR6

Asus

 546,99

Uitverkocht

SKU 90YV0G1J-M0NA00 Categories , Tag Merk:

Beschrijving

De ASUS Dual GeForce RTX™ 3060 Ti levert de nieuwste NVIDIA Ampere-architectuurervaring in zijn puurste vorm, en combineert prestaties en eenvoud als geen ander. Door gebruik te maken van geavanceerde koeltechnologieën die zijn afgeleid van toonaangevende grafische kaarten, kiest de Dual voor inhoud boven stijl, de perfecte keuze voor een uitgebalanceerde build.

Twee beproefde Axial-tech ventilatoren zijn voorzien van een kleinere hub die langere bladen mogelijk maakt en een barrier ring om de neerwaartse luchtdruk te verhogen.

Om onnodig geluid te elimineren, schakelt een stopmodus alle ventilatoren uit wanneer de GPU-temp onder de 50 graden zakt en het stroomverbruik laag is.

Geef je de voorkeur aan lage kerntemperaturen of een laag geluidsniveau? De prestatiemodus laat de ventilatoren draaien om de kaart de hele tijd koel te houden. De stille modus behoudt hetzelfde energiedoel en dezelfde top-end instellingen, maar biedt een minder agressieve ventilatorcurve voor een stillere werking bij gemiddelde temperaturen.

Auto-Extreme Technology is een geautomatiseerd fabricageproces dat nieuwe standaarden stelt in de industrie door het mogelijk te maken dat alle solderingen worden voltooid in een enkele doorgang. Dit vermindert de thermische belasting van componenten en voorkomt het gebruik van agressieve reinigingschemicaliën, wat resulteert in minder milieubelasting, een lager energieverbruik en een betrouwbaarder product in het algemeen.

De printplaat is verstevigd met een aluminium achterplaat die voor extra structurele stijfheid zorgt, door te helpen buigen van de printplaat te voorkomen en componenten en printsporen te beschermen tegen beschadiging.

De bevestigingsbeugel van de Dual is verstevigd met 304 roestvrij staal, dat harder is en beter bestand tegen corrosie.

De ASUS GPU Tweak II utility tilt tuning van de grafische kaart naar een hoger niveau. Het stelt je in staat om kritieke parameters te tweaken, waaronder GPU core kloksnelheden, geheugenfrequentie en voltage-instellingen, met de optie om alles in real-time te controleren via een aanpasbaar scherm. Geavanceerde ventilatorregeling is ook inbegrepen, samen met nog veel meer functies om je te helpen het meeste uit je grafische kaart te halen.

Deze grafische kaart ondersteunt NVIDIA® G-SYNCTM-weergavetechnologie voor een supervloeiende ervaring met variabele vernieuwingsfrequentie. Geniet van AAA-games zonder last te hebben van schermscheuren of stotteren.

Extra informatie

Op voorraad

Nee

Grafische geheugen

Grafische processor familie

Gerelateerde producten