logo-text

Gigabyte Z790 UD moederbord Intel Z790 LGA 1700 ATX

MB Gigabyte Z790 UD Intel LGA 1700 ATX

Gigabyte

 216,75

Uitverkocht

SKU Z790-UD Categorieën , Merk:

Beschrijving

De Gigabyte Z790 UD is een Intel-moederbord dat is ontworpen voor de LGA 1700 processoraansluiting en is compatibel met een breed scala aan Intel-processors, waaronder Intel® Celeron®, Intel® Core™ i3, Intel® Core™ i5, Intel® Core™ i7 en Intel® Core™ i9, waardoor het een veelzijdige keuze is voor verschillende computertoepassingen.

Dit moederbord ondersteunt DDR5-SDRAM-geheugen en beschikt over DIMM-geheugensleuven, wat zorgt voor een maximale interne geheugencapaciteit van 128 GB. Met voldoende geheugen kan dit moederbord moeiteloos multitasking, contentcreatie en gaming aan.

De Gigabyte Z790 UD biedt veelzijdige opslagopties, waaronder M.2-, PCI Express 4.0- en SATA III-aansluitingen, geschikt voor zowel HDD’s als SSD’s. Het ondersteunt ook verschillende RAID-configuraties (0, 1, 5, 10) voor gegevensredundantie en prestatie-optimalisatie.

Voor grafische prestaties ondersteunt het moederbord Crossfire, waardoor u meerdere GPU’s kunt gebruiken voor verbeterd gamen of professionele toepassingen. Bovendien biedt het een maximale resolutie van 4096 x 2304 pixels, waardoor het geschikt is voor hoogwaardige displays.

Connectiviteit is eenvoudig met USB Type-A en Type-C-poorten, waardoor handige en snelle gegevensoverdrachtopties worden geboden. Kortom, de Gigabyte Z790 UD is een feature-rijk moederbord dat compatibiliteit, geheugencapaciteit en opslagflexibiliteit biedt voor uw computertoepassingen.

Gerelateerde producten