logo-text

SSD Silicon Power 1TB PCI 4.0 NVME 3D

SSD Silicon Power 1TB PCI 4.0 NVME 3D

Silicon Power

 99,50

1 op voorraad

SKU SP01KGBP44UD9005 Categories , Merk:

Beschrijving

Geef je systeem de kracht van PCIe 4.0 met de budgetvriendelijke UD90. Met de beste prijs-kwaliteitverhouding bereikt hij leessnelheden tot 4.800 MB/s en schrijfsnelheden tot 4.200 MB/s. Hij biedt ook 2x snellere gegevensoverdrachtsnelheden dan zijn voorganger, PCIe 3.0, voor langdurig gebruik en betrouwbare prestaties. Met deze efficiëntie kun je met de UD90 je creatieve output maximaliseren voor een ongeëvenaarde waarde.

Verlies je concentratie niet door trage laadtijden! Ontworpen met content creators in gedachten, is de UD90 gebouwd om de veeleisende niveaus van multitasking die nodig zijn voor creatieve productie moeiteloos aan te kunnen. Met ondersteuning voor NVMe 1.4 en Host Memory Buffer (HMB) technologie biedt de UD90 ononderbroken productiviteit via hogere prestaties en lagere latentie voor naadloze uitvoering over verschillende applicaties.

Om de multitasking-factor nog verder te verbeteren, maakt de UD90 gebruik van verhoogde bandbreedte wanneer hij wordt gebruikt in combinatie met moederborden uitgerust met PCIe 4.0 slots. Hij heeft bijna de dubbele bandbreedte van PCIe 3.0 voor kortere downloadtijden en de mogelijkheid om meer bestanden in dezelfde tijd te downloaden.

De snelheid van een SSD is zinloos zonder het vermogen om die snelheid betrouwbaar te hanteren. De UD90 verbetert de sequentiële lees/schrijf- en willekeurige lees/schrijfprestaties met ondersteuning voor SLC-caching. Tegelijkertijd ondersteunt hij low-density parity check (LDPC) codering om de nauwkeurigheid van gegevensoverdracht en de betrouwbaarheid van gegevens toegang te waarborgen.

De UD90 ondersteunt RAID om gegevens te beschermen bij een schijfstoring. Hij is ook uitgerust met ingebouwde E2E gegevensbescherming voor verbeterde gegevensoverdrachtsintegriteit. Onverwachte dingen kunnen op elk moment gebeuren, maar de UD90 is hierop voorbereid met je gegevens als hoogste prioriteit.

Gerelateerde producten