logo-text

Silicon Power Slim S55 240GB SSD TLC , max R/W 520 MB/S

SSD Silicon Power Slim S55 240GB TLC

Silicon Power

 28,25

Uitverkocht

SKU SP240GBSS3S55S25 Categories , Merk:

Beschrijving

Toegewijd aan het leveren van hoogwaardige producten voor prijsbewuste consumenten, is de S55 gepositioneerd als één van de meest kosteneffectieve modellen. Met geavanceerde SATA III 6Gb / s interface en betaalbare prijzen, kan iedereen oude computers opgewaardeerd krijgen zonder een fortuin uit te geven.

Nog steeds tijd aan het verspillen bij het opstarten van je computer of het downloaden van applicaties? Het is tijd om zich te ontdoen van oude harde schijf en over te schakelen naar een SSD. Aangedreven door SATA III 6Gbps-interface is de S55 in staat om je computer en opstarttoepassingen binnen enkele seconden op te starten.

Eenvoudig en moeiteloos je computer upgraden. Slechts 3 stappen om ‘m te vernieuwen!
Step1. Maak een backup van je gegevens naar andere opslagapparaten
Step2. Verwijder de oude harde schijf van je computer
Step3. Plaats de SSD in je computer

Aangezien hij uitgerust is met een originele controller en geselecteerde NAND Flash, kan de S55 niet alleen de stabiliteit en de duurzaamheid van de SSD garanderen, maar ook uitstekende prestaties, zoals een opstart binnen 10 seconden, kortere downloadtijd van toepassingen en een snellere gegevensoverdracht snelheid. Ongeacht of het gaat om papierwerk, web-surfen of video kijken, je kunt genieten van de vertragingsvrije ervaringen zonder wachttijden.

Gerelateerde producten