logo-text

Silicon Power SP008GBLFU320X02 geheugenmodule 8 GB 1 x 8 GB DDR4 3200 MHz

MEM Silicon Power 8GB 1 x 8GB DDR4 3200 MHz

Silicon Power

 23,75

1132 op voorraad

SKU SP008GBLFU320X02 Categorieën , Tag Merk:

Beschrijving

Deze DDR4 UDIMM-serie is ontworpen om jouw systeem sneller en soepeler te laten werken en biedt met 3200MT/s de snelste geheugensnelheid in de sector. Bovendien is de DDR4-technologie tot twee keer zo snel als zijn voorganger, DDR3, wat meer bandbreedte en meer energie-efficiëntie oplevert. Een eenvoudige upgrade zorgt voor snellere laadtijden van toepassingen, een hogere reactiesnelheid en de mogelijkheid om data-intensieve programma’s met gemak te verwerken.

Meer geheugen is een eenvoudige remedie voor een trage computer, maar het kan ook het energieverbruik en de algehele belasting van de systeemhardware verhogen. Naast een prestatie-upgrade zorgt deze DDR4 UDIMM-serie voor een slimmer energieverbruik met een lager voltage van 1,2V. Dit vermindert het stroomverbruik in vergelijking met de vorige DDR3 1,5V module. Bovendien zorgt de grotere warmteafvoer ervoor dat de computer bij lagere temperaturen blijft werken, voor meer stabiliteit en een langere levensduur van de systeemhardware.

Benieuwd of je nieuwe geheugenmodule soepel zal functioneren in je nieuwe rig of vertrouwde oude computer? Deze DDR4 UDIMM serie is compatibel met een breed scala aan desktop PC’s. Met de aanpasbaarheid van deze geheugenmodule voorkom je de willekeurige reboots en blauwe schermen die gepaard gaan met een instabiele en incompatibele geheugenmodule.

Deze DDR4 UDIMM serie is 100% in de fabriek getest om een superieur niveau van stabiliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid te garanderen. Als dat niet geruststellend genoeg is, wordt het ook ondersteund door een levenslange garantie die volledige Silicon Power technische ondersteuning en diensten belooft.

Intern geheugen: 8 GB
Geheugenlayout: 1 x 8 GB
Intern geheugentype: DDR4
Kloksnelheid geheugen: 3200 MHz
Geheugen form factor: 288-pin DIMM
CAS-latentie: 22

Extra informatie

Intern geheugen

Intern geheugentype

Kloksnelheid geheugen

Component voor

Gerelateerde producten