logo-text

Case Azza Sanctum 810 Zilver Glass

Case Azza Sanctum 810 Zilver, Glass

Azza

 244,15

Uitverkocht

SKU CSAZ-810 Categorieën , Merk:

Beschrijving

Upgrade je computerervaring met de Azza Sanctum 810 Zilver (CSAZ-810), een van de beste computerbehuizingen op de markt. Deze stijlvolle en functionele behuizing is perfect voor zowel gamers als professionals die een betrouwbare en visueel indrukwekkende oplossing zoeken.

Stijlvol Ontwerp: Met zijn zilveren afwerking en transparant zijpaneel laat deze behuizing je toe om je interne componenten en verlichting goed te laten zien.

Uitstekende Koeling: Ontworpen voor optimale luchtstroom, deze behuizing ondersteunt meerdere ventilatoren en radiatoren om je computer koel te houden tijdens intensief gebruik.

Ruim Binnenwerk: Er is genoeg plaats voor allerlei moederborden en meerdere grafische kaarten, perfect voor wie een krachtige pc wil bouwen.

Veelzijdige Aansluitmogelijkheden: Met verschillende USB-poorten en andere aansluitingen is deze behuizing klaar voor al je randapparatuur.

Duurzaam en Veilig: Deze behuizing is niet alleen sterk, maar ook gecertificeerd volgens de hoogste milieu- en veiligheidsnormen zoals RoHS en CE.

Gerelateerde producten