logo-text

Azza Geh Fulltower ATX Zircon 7000B B/Win-Glas 2xUSB 3.0 Zwart

Case Azza Zircon 7000B Tower Zwart Glass

Azza

 138,50

Uitverkocht

SKU CSAZ-7000B Categories , Merk:

Beschrijving

De Zircon 7000 is een unieke behuizing met een volledig metalen voorpaneel. Dit full-tower model is ideaal voor elke gamer die een functionele case nodig heeft die alle benodigdheden kan huisvesten, zonder al te veel poespas.

De behuizing biedt plaats aan videokaarten tot 390 mm lang, evenals EATX-moederborden en ATX-voedingen. De case wordt geleverd met een verstelbare videokaarthouder om het gewicht van zwaardere kaarten te ondersteunen.

Daarnaast is er een aanpasbare kabelbeheerbalk om de kabels georganiseerd en uit de weg te houden. Het prachtige metalen voorpaneel heeft een aantrekkelijke digitale RGB-strip, die kan worden bediend via elk compatibel moederbord.

De Zircon 7000 wordt geleverd met één achterventilator en één voorventilator, wat voldoende is om te beginnen met je koelbehoeften. De behuizing is ook modern uitgerust met twee USB3.0-poorten en een USB Type-C-poort.

Met twee hoogwaardige geharde glazen zijpanelen kun je je build in al zijn glorie laten zien, wat deze behuizing een zeer functionele en esthetische keuze maakt voor iedereen.

Gerelateerde producten