logo-text

ARCTIC Liquid Freezer II 360 water & freon koeler

ARCTIC Liquid Freezer II 360 Processor

OEM

 104,99

Uitverkocht

SKU ACFRE00068A Categorieën , Merk:

Beschrijving

Duik in het tijdperk van verkoeling met de ARCTIC Liquid Freezer II 360 – jouw ultieme metgezel voor overklokte prestaties en ijzige koelkracht!

Speciaal ontworpen voor processors, deze vloeibare koeloplossing tilt je systeem naar ongekende hoogten. Met een maximaal geluidsniveau van slechts 24,5 dB blijft je rig fluisterstil, zelfs onder druk.

Aangedreven door de geavanceerde Fluid Dynamic Bearing (FDB) technologie, zorgt de ARCTIC Liquid Freezer II 360 voor betrouwbare en stille werking. De pomp verbruikt slechts 0,5 W, terwijl de VRM-ventilator krachtig bijdraagt met 2,7 W. Met een fan voltage van 12 V is deze koeloplossing klaar voor elke uitdaging.

Intern geplaatst en vervaardigd met hoogwaardige materialen zoals een aluminium radiator en een koperen basisplaat, biedt deze koeler niet alleen indrukwekkende prestaties, maar ook duurzaamheid. Met een gewicht van 1,69 kg voegt het minimale massa toe aan je systeem, terwijl de 12 cm ventilator met afmetingen van 120 x 25 x 120 mm de perfecte balans vindt tussen kracht en compactheid.

Extra informatie

Op voorraad

Nee

Gerelateerde producten