logo-text

Logitech StreamCam

Logitech StreamCam

Logitech

 127,25

Uitverkocht

SKU 960-001297 Categorieën , Tag Merk:

Beschrijving

Til je content naar een hoger niveau of deel je passie voor het eerst met Logitech StreamCam. Dankzij soepele, nauwkeurige video’s van 1080p bij 60 fps en ondersteuning voor verticale video’s in Full HD, is deze camera op maat ontwikkeld voor creators en is geknipt voor Twitch, YouTube, Instagram-verhalen of andere contentkanalen. Autofocus met gezichtsherkenning via AI, belichting en verticale bevestigingsopties zorgen ervoor dat je altijd op je best in beeld komt, in de perfecte hoek. Eersteklas audioprestaties zorgen ervoor dat je altijd stem altijd helder klinkt. Met de geavanceerde Logitech Capture-software kun je daarnaast ook content creëren met meerdere camera’s, tekstoverlays, overgangseffecten en andere professionele studiobedieningen.

Logitech Capture: met deze software voor video-opnames en -streaming kun je eenvoudig, snel en intuïtief content maken met StreamCam.

Full HD 1080p bij 60 fps. Jij en je publiek genieten van een supervloeiende streamingervaring van de hoogste kwaliteit met soepele bewegingen en gedetailleerdere video’s.

Focus op het delen van je passie, terwijl de StreamCam-functies voor autofocus en automatische belichting de rest doen met behulp van geavanceerde AI voor gezichtsherkenning.

Schakel eenvoudig over naar verticale video’s (9:16) in Full HD door StreamCam in te schakelen. Perfect voor Instagram- en Facebook-verhalen!

StreamCam heeft een monitorbevestiging en tripodadapter zodat je altijd in de juiste hoek filmt wanneer je streamt of opneemt, terwijl de ingebouwde digitale beeldstabilisatie cameratrillingen vermindert.

Eersteklas audioprestaties zorg ervoor dat je stem altijd helder klinkt, of je nu zingt of een grappig verhaal vertelt.

Extra informatie

Op voorraad

Nee

Gerelateerde producten