logo-text

Google Chromecast USB HD Android Wit

Google TV HD Chromecast Android Wit

Google

 72,15

Uitverkocht

SKU GA03131-DE Categorieën , Merk:

Beschrijving

Vind al je favorieten op één startscherm: Ontdek films en tv-programma’s van al je diensten op één plek. Minder zoeken, meer kijken.

Krijg suggesties voor shows, films en meer: Ontvang aanbevelingen zodat je altijd iets leuks te zien hebt.

Gebruik je stem om entertainment te vinden: Druk op de Google Assistant-knop op de afstandsbediening om naar specifieke shows te vragen – of zoek op genre, acteur en meer.

Voeg direct vanuit je Google-zoekopdracht toe aan een watchlist:
Wanneer je een interessante show of film op tv of in een Google-zoekopdracht ziet, voeg je deze toe aan jouw watchlist.

Organiseer gezinsvriendelijke keuzes met kinderprofielen: Beperk het entertainment en welke streamingdiensten worden weergegeven, kies uit speelse avatars en thema’s en beperk de kijktijd.

Geniet van YouTube op het grote scherm: Bekijk waar de wereld naar kijkt – van de populairste muziekvideo’s tot wat populair is op het gebied van games, fitness, films en meer.

Stream in prachtige beeldkwaliteit: Verander jouw woonkamer in een bioscoop met kristalheldere 4K of briljante 1080p.

Beheer aangesloten apparaten vanaf de bank. Vraag Google om de lichten te dimmen of de camerabeelden van de achtertuin te tonen, zonder op te staan.

Bedien jouw tv handsfree: Kun je de afstandsbediening niet vinden? Vraag Google op jouw Nest-luidsprekers en -displays om de tv en meer aan te zetten.

Verhoog het geluid rondom: Groepeer Chromecast met je Nest-luidsprekers of -displays om je huis met geluid te vullen. Bedien ze vervolgens met de app of alleen met je stem.

Gebruik je telefoon om te casten naar het grote scherm: Cast vanuit duizenden compatibele Android- en iOS-apps rechtstreeks vanaf jouw telefoon, laptop of tablet. En spiegel jouw Chrome-browsertabblad naar jouw tv.

Herbeleef favoriete herinneringen via Google Foto’s op TV: Geniet van een diavoorstelling van jouw foto’s uit jouw Google Foto’s-bibliotheek, rechtstreeks op jouw tv.

Gemaakt voor eenvoudige installatie: Sluit Chromecast aan op de HDMI-poort van jouw tv, maak verbinding met Wi-Fi en begin met streamen. Of gebruik de optionele Ethernet-adapter om verbinding te maken met jouw router.

Gebouwd met het milieu in gedachten: Omdat Chromecast bestaande tv’s nieuw leven inblaast, helpt het afval uit de vuilnisbelt te houden. 49% van het gewicht van het plastic onderdeel is gemaakt van gerecycled materiaal.

Extra informatie

Op voorraad

Nee

Gerelateerde producten