logo-text

Logitech Zone Headset Bedraad Hoofdband Oproepen/muziek USB Type-C Grafiet

Logitech Zone Headset USB Type-C Graphite

Logitech

 127,35

Uitverkocht

SKU 981-000870 Categorieën , Tag Merk:

Beschrijving

Zone Wired is een USB-headset – gecertificeerd voor Microsoft Teams – die is ontworpen voor drukke open werkruimtes, voor eersteklas audio en betrouwbare, heldere gesprekken met geavanceerde geluidsisolerende microfoontechnologie. Deze headset is lichtgewicht, stijlvol en de hele dag lang comfortabel.
Zone Wired werkt met gangbare beltoepassingen op vrijwel elk platform en besturingssysteem. De twee microfoons met geluidsisolerende technologie onderdrukken met uiterste precisie afleidende geluiden zoals het geklik van toetsenborden en stemmen in de buurt, op slechts 60 cm afstand. Zo geniet je van uiterst heldere gesprekken en videovergaderingen.

De grote audiodrivers van 40 mm zorgen voor een volle bass, scherpe hogere frequenties en ongelooflijk weinig vervorming voor een aangenaam geluid voor videogesprekken, muziek of allebei. De belfuncties zijn altijd binnen handbereik dankzij de bediening op de draad, en de USB-C-connector en meegeleverde USB-A-adapter zorgen voor het gemak van plug-and-play.
Duurzaam, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk: Zone Wired levert puur luisterplezier.

Zone Wired is ontworpen met grote drivers voor een volle bass, scherpe hogere frequenties en ongelooflijk weinig vervorming, voor een fantastische geluidskwaliteit tijdens videogesprekken of wanneer je naar muziek luistert.

Door jouw stem uit het omgevingsgeluid te isoleren, levert deze headset uiterst heldere gesprekken en videovergaderingen dankzij de twee microfoons met geluidsisolerende technologie. Gecertificeerd voor Microsoft Teams Open Office.

De roestvrijstalen hoofdband met Teflon-coating heeft een siliconen kussen voor het hoofd en oorkussens van traagschuim. Zo kun je de headset de hele werkdag lang comfortabel dragen, en dat allemaal met een lichtgewicht en modern design.

Microsoft Teams-certificering zorgt ervoor dat het heel eenvoudig is om de Teams-app rechtstreeks te starten vanuit Zone Wired in-line controller. Pas ook het volume aan, dempen, oproepen beantwoorden / beëindigen / weigeren en muziek afspelen / pauzeren.

De knoppen zijn altijd binnen handbereik op de draad (die overigens nooit in de knoop raakt). Zo kun je eenvoudig het volume aanpassen of dempen, oproepen beantwoorden, beëindigen of afwijzen en muziek afspelen of pauzeren.

Deze handige mini-app biedt volledige EQ- en Sidetone-aanpassing, test snel de audioniveaus van de microfoon/speaker en laat je de microfoonversterking instellen op het juiste volume.

Onder andere gecertificeerd voor Microsoft® Teams, Skype voor Bedrijven en Google Voice. Compatibel met geïntegreerde dempknoppen voor Zoom. Werkt met andere populaire toepassingen voor probleemloze compatibiliteit en integratie.

Extra informatie

Draagwijze

Kleur van het product

Lengte snoer

USB-aansluiting

3,5mm-connector

Gerelateerde producten