logo-text

Logitech G Pro Headset Bedraad Hoofdband Gamen Zwart

Logitech G Pro Headset Bedraad Hoofdband Gamen Zwart

Logitech

 133,75

Uitverkocht

SKU 981-000812 Categories , Tag Merk:

Beschrijving

PROFESSIONELE TUNING
Logitech G PRO Gaming Headset is het resultaat van de nauwe samenwerking tussen professionele gamers van verschillende genres. Hoor elk schot, elke vaardigheid en elke voetstap dankzij het positionele en ruimtelijke bewustzijn dat professionals nodig hebben. Blijf verbonden met je team dankzij kristalheldere spraakopdrachten. De PRO Headset is ontworpen in samenwerking met professionals en ontwikkeld om te winnen.

COMFORT EN DUURZAAMHEID
Gemaakt om lang mee te gaan met een duurzaam aluminium frame en stalen hoofdband. Zachte oorkussens van traagschuim en imitatieleer met passieve ruisonderdrukking zorgen voor comfort tijdens urenlange gamingsessies.

PRO-G-DRIVERS VAN 50 MM
Een unieke hybride meshconstructie zorgt voor een ongelooflijk heldere en nauwkeurige geluidsweergave met verbeterde bassrespons. Hoor voetstappen en omgevingsgeluiden met adembenemende helderheid en krijg de voorsprong die je nodig hebt om te winnen.

PROFESSIONELE MICROFOON
Wees luid en duidelijk. De afneembare PRO-microfoonarm van 6 mm biedt een breder frequentiebereik, lagere signaal-ruisverhouding en hogere gevoeligheid, terwijl een geïntegreerde popfilter en windkap ongewenst geluid blokkeren. Deze eersteklas microfoon zorgt voor nauwkeurige spraakopdrachten zodat je team nooit in het ongewisse blijft. Haal de microfoon eraf als je onderweg bent of gebruik de headset met een standalone studiomicrofoon (apart verkrijgbaar).

PROFESSIONEEL AFGESTEMDE EQ-PROFIELEN
Audio-EQ-profielen die door je favoriete eSports-atleten zijn afgestemd, zijn nu beschikbaar via de G Hub-gamingsoftware. Gebruik hun profielen ongewijzigd of pas ze aan je eigen voorkeuren aan. Sla je favoriete profielen op naar de externe USB-geluidskaart en pas je perfecte audio-EQ-profiel toe op andere pc’s.

GEAVANCEERDE GELUIDSKAART
Externe USB-geluidskaart (DAC) levert kristalheldere digitale signaalverwerking voor audio en spraakopdrachten op wedstrijdniveau. Programmeer ze met de Logitech G HUB-gamingsoftware en neem je audio-instellingen mee naar het toernooi.

VEELZIJDIGE KABEL
Met een pc-kabel van 2 m met volumeregeling en microfoondemping op de draad ben je meteen stil wanneer dat nodig is.

SPEEL OM TE WINNEN
Logitech G is een wereldleider in eSports, en de favoriete gaminggear van professionele gamers over de hele wereld. Logitech G gaat een unieke samenwerking aan met ‘s werelds beste professionele gamers om de eisen voor competitief gamen in kaart te brengen. Ons team stelt hun behoeften vervolgens vast om de beste professionele gaminggear te ontwikkelen.

Extra informatie

Op voorraad

Nee

Draagwijze

Kleur van het product

Lengte snoer Nee
3,5mm-connector

USB-aansluiting

Gerelateerde producten