logo-text

Xiaomi 1C 60,5 cm (23.8") 1920 x 1080 Pixels Full HD LED Zwart

MON Xiaomi 1C 23.8inch F-HD IPS HDMI Black

Xiaomi

 150,50

Uitverkocht

SKU BHR4510GL Categorieën , Tag Merk:

Beschrijving

Het 23,8” IPS-groothoekbeeldscherm biedt een gezichtsveld van maar liefst 178 graden, met een levendige en realistische weergave vanuit elke hoek.
Of het nu op het werk is of in het dagelijks leven, het heldere en kleurrijke zicht is hetzelfde als wat je met uw ogen ziet.

Het meeslepende display wordt geleverd met een ingenieus smal bezelontwerp aan drie zijden, waardoor de randen verdwijnen. Of het nu alleen wordt gebruikt of in combinatie met andere schermen, het stelt je in staat te genieten van een grenzeloos zicht.

Het dunste deel van de behuizing is slechts 7,3 mm, waardoor je ruimte op je bureaublad bespaart en geen rommel achterlaat. De slanke en eenvoudige behuizing zorgt ervoor dat de monitor vanuit elke hoek opvalt.

De ingebouwde 1920*1080 high-definition kwaliteit van het 23,8” beeldscherm biedt je helderheid en levendigheid, en siert je ogen met een verbazingwekkende hoeveelheid detail en subtiliteit.

De spaarstand voor blauw licht filtert het kortegolf blauwe licht dat schadelijk is voor de ogen, wat belasting voor je ogen verminderd zodat je comfortabel kunt werken.

Extra informatie

Beeldschermdiagonaal

Resolutie

DVI-poort

VGA (D-Sub)poort(en)

Ingebouwde luidsprekers

HDMI

Soort paneel

In hoogte verstelbaar

Maximale refresh snelheid

DisplayPort

Gerelateerde producten