logo-text

Samsung S32AM504NR 81,3 cm (32″) 1920 x 1080 Pixels Full HD

Samsung S32AM504NR 81,3 cm (32″) 1920 x 1080 Pixels Full HD

Samsung

 286,15

Uitverkocht

SKU LS32AM504NR Categorieën , Tag Merk:

Beschrijving

De monitor voor (bijna) alle facetten van het leven. Doe jouw werk zonder pc, met Microsoft Office 365 geïnstalleerd of op afstand op jouw computer op kantoor. Schakel vervolgens over op puur entertainment met de entertainmenthub aan boord voor slimme apps.

Stream inhoud zover het oog reikt. Je hebt toegang tot verschillende streaming-apps zoals Netflix, Prime Video of YouTube, en je hoeft er niet voor naar je pc of laptop. Pak de afstandsbediening, maak het je gemakkelijk en begin je seriemarathon op de slimme monitor van Samsung.

Overal ter wereld naadloos werken. Verhoog je productiviteit met een groot aantal functies voor toegang op afstand.

Geniet van optimaal zicht op elk moment van de dag of nacht. Een sensor detecteert het omgevingslicht en past de helderheid automatisch aan met Adaptive Picture. Zelfs bij helder daglicht zie je alle details in je films, series of multimedia-inhoud.

Stel je scherm in op 21:9 om verborgen gebieden in spelscènes te ontdekken met Ultrawide Game View. Als je nu voetbalwedstrijden speelt, kun je meer van het veld zien. En in racegames krijg je een natuurlijk en volledig zicht op de weg voor je.

Je hoeft niet meer met je kabels te rommelen. Met Automatic Source Switch Plus kan je monitor nieuw aangesloten apparaten detecteren zodra ze voor het eerst worden aangesloten. Je hoeft dus niet te zoeken naar de juiste invoerbron.

Extra informatie

Op voorraad

Nee

Beeldschermdiagonaal

Resolutie

Ingebouwde luidsprekers

HDMI

Soort paneel

Maximale refresh snelheid

In hoogte verstelbaar

DisplayPort

DVI-poort

VGA (D-Sub)poort(en)

Gerelateerde producten