logo-text

LG 27inch Full-HD HDMI 75Hz IPS LED Zwart

MON LG 27inch Full-HD HDMI 75Hz IPS LED Zwart

LG

 150,15

Uitverkocht

SKU 27MP400-B Categorieën , Tag Merk:

Beschrijving

LG Monitor met IPS technologie benadrukt de prestaties van liquid crystal displays. Reactietijden worden verkort, de kleurweergave wordt verbeterd en je kunt het scherm onder brede hoeken bekijken.

Dit scherm heeft aan drie zijden een slanke rand en belemmert de verblindende precisie niet, waardoor je een geoptimaliseerde werkomgeving kunt creëren dankzij de handige kantelverstelling.

Ergonomisch ontwerp: Dankzij de handige kantelverstellingen en het strakke uni-body ontwerp kun je een optimale werkomgeving creëren.

Om vermoeidheid van de ogen te helpen verminderen en oogcomfort te bieden tijdens het lezen van documenten op een monitor, past de Reader Mode de kleurtemperatuur en luminantie aan zoals bij het lezen van een papieren boek.

Flicker Safe vermindert onzichtbare flikkeringen op het scherm, waardoor de ogen minder vermoeid raken. Het biedt een comfortabele werkomgeving voor een lange tijd.

Je kunt de werkruimte aanpassen door het scherm te splitsen of basismonitoropties aan te passen met slechts een paar muisklikken.

Dankzij de AMD FreeSync-technologie ervaren gamers naadloze, vloeiende bewegingen in games met hoge resolutie en hoge snelheid. Het vermindert schermscheuren en stotteren vrijwel volledig.

Extra informatie

Op voorraad

Nee

Beeldschermdiagonaal

Resolutie

VGA (D-Sub)poort(en)

HDMI

Soort paneel

DVI-poort

In hoogte verstelbaar

Maximale refresh snelheid

DisplayPort

Ingebouwde luidsprekers

Gerelateerde producten