logo-text

iiyama ProLite XUB2792HSC-B5 LED display 68,6 cm (27″) 1920 x 1080 Pixels Full HD Zwart

iiyama ProLite XUB2792HSC-B5 LED display 68,6 cm (27″) 1920

Iiyama

 247,15

Uitverkocht

SKU XUB2792HSC-B5 Categories , Merk:

Beschrijving

Het IPS-paneel biedt levendige en nauwkeurige kleuren bij brede kijkhoeken. De Blue Light Reducer-functie met flikkervrije LCD-technologie vermindert de belasting van de ogen en biedt een comfortabelere kijkervaring. De XUB2792HSC wordt geleverd met een 150 mm in hoogte verstelbare standaard met kantel- en draaifunctie, zodat je de positie van het scherm eenvoudig naar wens kunt aanpassen.

IPS-displays staan vooral bekend om hun brede kijkhoeken en natuurlijke, zeer nauwkeurige kleuren. Ze zijn bijzonder geschikt voor kleurgevoelige toepassingen.

Met de ingebouwde USB 3.0 HUB kun je via één kabel stroom, gegevens, video- en audiosignalen overbrengen (DP-alt-modus) en verschillende randapparatuur aansluiten.

De in hoogte verstelbare voet maakt het mogelijk om het scherm perfect te positioneren, wat zorgt voor optimaal kijkcomfort. Dit is goed voor je gezondheid en verhoogt ook de productiviteit. Met de pivotfunctie kun je het scherm zowel horizontaal als verticaal gebruiken. Vooral gewaardeerd door gebruikers die lange tabellen of teksten moeten bewerken.

Flikkervrije monitoren met Blue-Light-Reducer-functie verminderen de belasting en vermoeidheid van de ogen door de verversingssnelheid en het uitgestraalde blauwe licht aanzienlijk ten opzichte van conventionele monitoren.

Extra informatie

Op voorraad

Nee

Beeldschermdiagonaal

Resolutie

Ingebouwde luidsprekers

HDMI

Soort paneel

In hoogte verstelbaar

Maximale refresh snelheid

VGA (D-Sub)poort(en)

DVI-poort

DisplayPort

Gerelateerde producten