logo-text

Benq PD2700Q 68,6 cm (27″) 2560 x 1440 Pixels Quad HD LED Zwart

MON Benq PD2700Q 27inch Quad-HD Speakers LED Zwart

BenQ

 395,25

Uitverkocht

SKU 9H.LF7LA.TBE Categorieën , Tag Merk:

Beschrijving

Ervaar verbeterde graphics dankzij 10-bits kleurdiepte, Rec.709- en standaard RGB-kleurbereik (sRGB) en een resolutie van 2560×1440. Je zult meer dan 1 miljard kleuren ervaren met verbazingwekkende precisie. Creatieven en ontwerpers kunnen nu genieten van een soepelere workflow door een van de drie weergavemodi (Darkroom, CAD/CAM en Animatie) te gebruiken, die de details van afbeeldingen op verschillende manieren benadrukken en het bewerken, creëren en visualiseren gemakkelijker maken.

Verrijk jezelf met verbeterde graphics dankzij 10-bits kleurdiepte, Rec.709- en standaard RGB-kleurbereik (sRGB) en een resolutie van 2560×1440. Je zult meer dan 1 miljard kleuren ervaren met verbazingwekkende precisie. Creatieven en ontwerpers kunnen nu genieten van een soepelere workflow door een van de drie weergavemodi (Darkroom, CAD/CAM en Animatie) te gebruiken, die de details van afbeeldingen op verschillende manieren benadrukken en het bewerken, creëren en visualiseren gemakkelijker maken.

De PD2700Q is uitgerust met IPS-technologie en biedt dus brede kijkhoeken (178° horizontaal en verticaal) voor uitzonderlijke helderheid en levendige beeldkwaliteit vanuit elke hoek.

In hoogte verstelbaar: Ergonomie kan een grote rol spelen bij productiviteit. Stel je monitor op de juiste hoogte in om comfortabel te kunnen werken.

Extra informatie

Op voorraad

Nee

Beeldschermdiagonaal

Resolutie

DVI-poort

Ingebouwde luidsprekers

Soort paneel

In hoogte verstelbaar

Maximale refresh snelheid

VGA (D-Sub)poort(en)

DisplayPort

HDMI

Gerelateerde producten