logo-text

APC Smart-UPS X SMX2200HV Noodstroomvoeding – 2200VA, 8x C13, 2x C19 uitgang, USB, short depth

APC Smart-UPS X SMX2200HV Noodstroomvoeding – 2200VA, 8x C13

APC

 2.265,99

Uitverkocht

SKU SMX2200HV Categories , Merk:

Beschrijving

Zodra de stroom uitvalt levert een APC Smart-UPS onmiddellijk noodstroom aan alle aangesloten apparatuur. Doordat een APC UPS dit automatisch doet voorkom je ongewenste uitval van bijvoorbeeld een PC, server of switch. Met de gratis APC PowerChute software kun je zelfs kritieke IT hardware geautomatiseerd en gecontroleerd laten afsluiten als de accu van de ups bijna leeg is. Zo voorkom je dataverlies, downtime en fysieke schade aan hardware.

Je kan het aantal minuten dat de APC SMX UPS zelfstandig noodstroom kan leveren eenvoudig verhogen door externe batterij pakketten (SMX120BP) aan te koppelen.
Een runtime van meerdere uren is zo zelfs mogelijk.

Daarnaast beschermt een Smart-UPS aangesloten apparaten tegen piekspanning o.a. veroorzaakt door bliksem. Deze APC noodstroom voorziening is bij uitstek geschikt voor (klein)zakelijk gebruik.

Deze APC Smart-UPS SMX is gemakkelijk te bedienen dankzij het LCD scherm. Ook kun je deze UPS met de optionele APC Netwerk Management Kaart (AP9640 of AP9641) direct verbinden met je netwerk. Zo is de APC UPS eenvoudig op afstand te managen en kan hij via het netwerk een shutdown signaal sturen naar meerdere fysieke en of virtuele servers.

De APC Smart-UPS SMX is rack/tower convertible. Doordat zowel de voetjes als de front post rackbrackets worden meegeleverd, kun je hem dus in een rack monteren of rechtop plaatsen. Monteer je hem liever aan alle vier de stijlen van het rack, bestel dan de optionele SU032A mee.

De interne batterij cartridge (APCRBC143) is eenvoudig, veilig en zelfstandig door de gebruiker te vervangen. Dit zonder dat je de APC SMX2200HV of aangesloten apparatuur moet uitschakelen. Zo verleng je eenvoudig en goedkoop de levensduur van de APC Smart-UPS en blijft je apparatuur altijd online.

Inbegrepen in de doos:
1x SMX2200HV
1x USB kabel
2x C13 to C14 powercord 2 Meter
1x Schuko to C19 input powercord 2 Meter
1x C19 to C20 powercord 2,5 Meter
1x Software CD met Powershute Business Edition
1x Documentatie CD
1x British BS1363A to C19 input powercord
2x front post rackbrackets

Gerelateerde producten