logo-text

Silicon Power PB QP77 Grijs

PB Silicon Power QP77, 10000mAh, Grijs

Silicon Power

 11,15

45 op voorraad

SKU SP10KMAPBKQP770G Categorieën , Merk:

Beschrijving

Kijk niet verder dan de QP77 om je mobiele apparaten op te laden; het laadt ze tot 2,5 keer sneller op met ondersteuning van 4 verschillende hoogwaardige motoren. Laad op met 18W Power Delivery (PD) via de Type-C-uitgang. Of laad op met QC3.0, 22,5W VOOC (OPPO-modellen) of 22,5W Super Charge (Huawei-modellen) via de USB Type-A-uitgang. Met al deze compatibiliteiten is de QP77 echt een alles-in-één snellaadoplossing.

Met een simpele aanraking geeft de LED-lampjesindicator knop het batterijniveau weer, terwijl het ook dient als “wake-up” power knop voor Apple iPhone en iPad apparaten. Het opvallende non-woven textuurontwerp geeft het een trendy uitstraling en een comfortabele touch.

De QP77 is ontworpen voor gemak. Met 3 uitgangen kun je tot 3 apparaten tegelijk opladen. Mix en match je apparaten met 2 USB Type-A-poorten en 1 Type-C-poort om al je elektronica met je mee te houden. Of deel met een vriend in nood.

Niet alleen is er snelle invoerlading, maar met een dubbele invoer kun je de powerbank opladen via Micro-USB of Type-C. De Type-C-ingang is de perfecte toekomstbestendige toevoeging om aan te sluiten bij de groeiende trend van Type-C-poorten op apparaten.

De QP77 is uitgerust met een NTC-thermistor, een sensor die de batterijtemperatuur bewaakt. Als de batterij oververhit raakt of te koud wordt, stopt het opladen automatisch om de levensduur van de powerbank te beschermen en te verlengen.

Gerelateerde producten