logo-text

Mobiparts Phone Stand Holder Metal maat M – Zwart

Mobiparts Phone Stand Holder Metal size M – Black

Mobiparts

 8,75

11 op voorraad

SKU MP-116084 Categorieën , Tag Merk:

Beschrijving

Waar ligt jouw smartphone? Waar ligt jouw smartphone als je aan het werk bent? Alles heeft netjes een plek, het kopje koffie, papierwerk, de pennen, maar je smartphone ligt meestal ergens in een hoekje of in je broekzak. Met deze handige stand sta je altijd in contact met je collega’s, klanten en andere contacten. Mis nooit een bericht en houdt de belangrijke dingen in het leven dicht bij.

Voordelen:
– Opvouwbare houder, geschikt voor alle smartphones.
– Premium en stevige aluminium constructie.
– Altijd de beste camera positie of kijkhoek.
– Ideaal te gebruiken tijdens Microsoft Teams, Skype, TikTok of andere communicatie apps.
– Antislip dopjes voorkomen schuiven.

Werk efficiënter en verbeter je communicatie. Gebruik de standaard tijdens een meeting en verbeter je communicatie. Naast Microsoft Teams, Skype of andere communicatie apps is deze stand ook handig voor face-time chatten of om filmpjes op te kijken. Doe eens gek en neem eens een leuke TikTok video op! De uitklapbare stand is in meerde hoeken te plaatsen, zo heb je altijd de beste camera positie. Vouw de panelen weer dicht en de stand is zo smal dat hij zelfs in je broekzak past. Klik en klaar!

Gebruik de standaard als telefoon houder op je nachtkastje, of tijdens het koken in de keuken. Geef je smartphone een vaste plek in de woonkamer of werkkamer. Gebruik je handen voor de belangrijk dingen in het leven, en niet om je smartphone constant vast te houden. Geen gereedschap nodig, klik en klaar!

– Opvouwbare houder, geschikt voor alle smartphones 270º.
– Rotatie: in diverse kijkhoeken te plaatsen.
– Altijd de beste camera positie of kijkhoek.
– Geen gereedschap nodig, heel eenvoudig klik en klaar!
– Antislip dopjes voorkomen schuiven.
– Kussen om de smartphone te beschermen tegen krassen.
– Lichtgewicht, opvouwbaar en broekzak formaat.
– Te gebruiken in horizontale en verticale positie.

Te gebruiken als bijvoorbeeld: telefoonhouder op het nachtkastje, tijdens het koken in de keuken, standaard voor de smartphone om met vrienden te kletsen terwijl jij je handen vrij hebt of als vaste plek in huis om naar je favoriete muziek te luisteren.

Gerelateerde producten